Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Как да правим по-добър секс според.. размера

Мнениеот maminka » 20 Юли 2015, 12:24

Andrey написа:
Bambaa написа:
Rali_hr написа:В крайна сметка ако не става така има секс играчки, които като се включат и работите могат и да се получат.. :) важното е разбиране да има. :)

Така е, но мъжете рядко избират този вариант, за тях по-скоро е унизителен или само аз с такова впечатление съм останала?!

Е, да гадно е! :roll: Kак ще си призная, че някаква си силиконова играчка ще върши по-добре работата от мен?!

Така е малко са наистина разкрепостените и няма да се почувстват заплашени от парче силикон :mrgreen:
maminka

Мнениеот Pipilota » 20 Юли 2015, 12:50

Хубаво де, но пък с вибратор в леглото не се правят деца, нали? :mrgreen: Трябва да си намерим начини и за удоволствия само с това, което е дадено от природата, а и не мисля, че е много готино при всеки акт вибратора да е първи нареден в леглото.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kremiliya » 21 Юли 2015, 12:07

Pipilota написа:Хубаво де, но пък с вибратор в леглото не се правят деца, нали? :mrgreen: Трябва да си намерим начини и за удоволствия само с това, което е дадено от природата, а и не мисля, че е много готино при всеки акт вибратора да е първи нареден в леглото.

Да и за мен ще е странно, ако участва всеки път! Не мисля, че има чак пък толкова малък размер!
Аватар
Kremiliya

Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот puhcheto » 28 Юли 2015, 14:32

Много ми е интересно да ви попитам това, дори се учудих, че няма такава тема, а има доста, които са около нея, т.е. никой не пита направо :D

Щеше ми се да събера повече мнения и от двата пола, тъй като сега съм с ново гадже и много ни харесва да експериментираме с всичко, 8-) но не зная как да му доставям най-голямо удоволствие и дали не може да е и по-хубаво от това, :idea: а това има голямо значение за мен, т.е. на него да му е хубаво, а на мен почти всякак ми харесва, нямам някаква конкретна поза, която да ми е фаворит ;)

Хайде казвайте сега, коя ви е любимата секс поза, защо ви харесва и спрямо отношенията между вас, тя (позата) променя ли се? :roll:

Например с бившия ми приятел ни бяха любими "лъжичките", но бяхме толкова близки и толкова мързеливи, какво друго да ни стане любимо :?: :!: Докато сега е различно, всичко е с много страст и емоции :)
Аватар
puhcheto

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот luchia@marco » 28 Юли 2015, 14:37

И на нас в поза лъжички ни е много добре или поне така започваме сутринта, още сме спящи и е готино, но на задна и на двамата ни е много готино, а и той обича да има видимост :idea: :D
luchia@marco

Мнениеот gomez123 » 28 Юли 2015, 14:48

На мен много ми допада да съм отдолу, чувствам се и гушната, и задоволена :lol: А за него - нямам идея какво му допада, всеки път е различно, важно е да се експериментира ;) Ама интересно ми е, момичета, вие в коя поза свършвате най-бързо? :roll:
gomez123

Мнениеот viking » 28 Юли 2015, 14:59

Обикновено аз съм трудолюбивият, но мацката ми свършва най-бързичко и по няколко пъти докато е върху мен ;) Иначе сякаш ми е най-добре като я метна на кухненския плот :D :D
viking

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Юли 2015, 15:16

viking написа:Обикновено аз съм трудолюбивият, но мацката ми свършва най-бързичко и по няколко пъти докато е върху мен ;) Иначе сякаш ми е най-добре като я метна на кухненския плот :D :D

Ти ще готвиш ли или другото ще правиш? Аз май наистина съм стара, сексът само в леглото (когато ми се случи по случайност...)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот viking » 28 Юли 2015, 16:15

Ваня Стойчева написа:
viking написа:Обикновено аз съм трудолюбивият, но мацката ми свършва най-бързичко и по няколко пъти докато е върху мен ;) Иначе сякаш ми е най-добре като я метна на кухненския плот :D :D

Ти ще готвиш ли или другото ще правиш? Аз май наистина съм стара, сексът само в леглото (когато ми се случи по случайност...)

Абе да, готвя, ама жената ми е за мезе и после за десерт :mrgreen: :mrgreen:
viking

Мнениеот qwerryyy » 28 Юли 2015, 16:18

viking написа:Абе да, готвя, ама жената ми е за мезе и после за десерт :mrgreen: :mrgreen:

започвам да й завиждам на жена ти! :D

Аз от няколко дни преоткрих новата ми любима поза, бяхме на море с приятеля ми и ни налегна желанието, набързо прави си свършихме работата в една кабина,беше велико хаха
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски