Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот Snejna » 28 Юли 2015, 16:27

qwerryyy написа:
viking написа:Абе да, готвя, ама жената ми е за мезе и после за десерт :mrgreen: :mrgreen:

започвам да й завиждам на жена ти! :D

Аз от няколко дни преоткрих новата ми любима поза, бяхме на море с приятеля ми и ни налегна желанието, набързо прави си свършихме работата в една кабина,беше велико хаха

Oхо! Било е много възбуждащо, особено като се има предвид какви са кабините по морето всеки е можел да види и разбере какво става вътре, добре сте си прекарали.
Аватар
Snejna

Мнениеот Lili_pili » 28 Юли 2015, 17:20

Разбира се, харесва ми да съм отгоре, наистина е любимата ми поза! :) А и не знам защо изпитвам най-голямо удоволствие така, пък и на приятеля ми му харесва много! :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот kalinka-kuku » 28 Юли 2015, 18:12

Да си призная ли, добре де, срам ме е! Но да знаете, че е онази, която повечето жени смятат за обидна и избягват! :oops:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Kaya » 29 Юли 2015, 06:35

marsu написа:Да си призная ли, добре де, срам ме е! Но да знаете, че е онази, която повечето жени смятат за обидна и избягват! :oops:

Еха! Никога не съм пробвала, наситина би ми било странно, аз обичам да гледам патньора си и не бих му дала гръб. :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот penny » 29 Юли 2015, 10:47

Kaya написа:
marsu написа:Да си призная ли, добре де, срам ме е! Но да знаете, че е онази, която повечето жени смятат за обидна и избягват! :oops:

Еха! Никога не съм пробвала, наситина би ми било странно, аз обичам да гледам патньора си и не бих му дала гръб. :lol:

Ако говорим за едно и също, то и на мен ми е любима, особен когато е по-груб, което е странно, аз вътрешно, а и външно съм фина натура :D
penny

Мнениеот puhcheto » 31 Юли 2015, 13:18

Много се радвам, че толкова хора се навиха да ми споделят, дори и един мъж забелязах хихихи :)
На част от предложенията вече се израдвахме, но с удоволствие продължаваме да приемаме и изпълняваме вашите предложения :mrgreen:
А следващия въпрос, предпогалам трябва да се обособи в друга тема, но кой от двама ви свършва първи и при какви обстоятелства :oops: :mrgreen:
Аватар
puhcheto

Мнениеот Bambaa » 31 Юли 2015, 14:31

puhche, винаги трябва да сме ние, дамите, няма друг вариант :D а обстоятелствата зависят от партньора и колко е всеотдаен спрямо твоите желания, но в най-лошият случай първият ми път е докато съм върху него :D някак лъвът от зодията ми проговаря в тези моменти и се нахвърлям на нещастната плячка :lol:
Аватар
Bambaa

Мнениеот exotic » 03 Авг 2015, 13:53

Леле, какви жени има, а аз все още смятах, че ние сме плячката, но като цяло обичам да си мързелувам, да, нямам пропуск и докато си лежа, не е необходимо да се потя, за да ми е хубаво :lol: :lol:
exotic

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Авг 2015, 13:56

exotic написа:Леле, какви жени има, а аз все още смятах, че ние сме плячката, но като цяло обичам да си мързелувам, да, нямам пропуск и докато си лежа, не е необходимо да се потя, за да ми е хубаво :lol: :lol:

не, това е много скучно, аз винаги почвам да си мисля за други неща, я какво да сготвя, или какво ми се е случило през деня хахаха :) но виж, ездачката е друго нещо! :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот nadqta » 03 Авг 2015, 14:12

Monika_Spasova написа:
exotic написа:Леле, какви жени има, а аз все още смятах, че ние сме плячката, но като цяло обичам да си мързелувам, да, нямам пропуск и докато си лежа, не е необходимо да се потя, за да ми е хубаво :lol: :lol:

не, това е много скучно, аз винаги почвам да си мисля за други неща, я какво да сготвя, или какво ми се е случило през деня хахаха :) но виж, ездачката е друго нещо! :mrgreen:

Наистина ли е възможно да ти нахлуват такива мисли докато правиш секс? :roll: :o :shock: :shock:
nadqta

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски