Правила на форума
Добави отговор

Как да правим по-добър секс според.. позата

02 Дек 2014, 13:37

Не мога да оспоря факта, че има и мъже романтици, но те са от една по-особена порода, смятам, че не мога да имам такъв до себе си. Не обичам много да ме изненадват, предпочитам аз да устройвам изненади, било то романтични или не :!:
romantic.jpg
romantic.jpg (30.64 KiB) Прегледано 1761 пъти
Ама прочетох една статия, от която се изненадах доста, онези мъже, на който романтиката не им влияе добре, се твърдеше, по-скоро влияе демотивиращо, когато става въпрос за секс :o :o :o

Посочената информация направо ме изуми, смята се, че филм за Втората световна война би им действал по-стимулиращо на желанието за секс, отколкото Титаник, не че ми действа добре Титаник и на мен, :mrgreen: но да кажем някой си романтичен филм :D :D

Нямам търпение мъжете ни, тук във форума, да потвърдят или да отхвърлят това - романтиката убива ли желанието ви за секс :? и кой филм би ви стимулирал визуално, за да се засили желанието ви за секс - Титаник или исторически документален филм :roll: :mrgreen:

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

02 Дек 2014, 13:42

Знаете ли, смятам, че намерих причината, мисля, че подобни филми са достатъчно скучни и дълги понякога, за да можеш да погледнеш какво става и като сте свършили тъкмо да хванеш края и изводите от цялата история, които се правят, а на Титаник просто можеш да дремнеш :idea: :D :D Та от романтика до романтика има разлика :idea: :idea:

02 Дек 2014, 14:13

Е, за мъжете може и да не е от значение, но жените обожават романтиката, така че ако мъжът иска секс, трябва да потърпи малко романтика, а защо не и сам да я предизвика? :mrgreen:

03 Дек 2014, 13:42

Знам ли... Мисля си, че е по-скоро до човека, някои си падат по романтиката, други не, това важи и за мъжете и за жените :)

03 Дек 2014, 15:45

Мисля, че романтиката е супер, освен ако не е много сладникава, тогава може да се каже, че ми идва в повече и наистина вместо да ми стане приятно ми става неудобно :)

03 Дек 2014, 16:25

Така е, от романтика до романтика има голяма разлика, що се отнася до филмите и на мен повечето романтични ми идват в повече, но пък е факт, че и в екшъните и трилърите има по една жена дето е хванала някой зааа... оръжието :D :D така, че много си зависи!

03 Дек 2014, 16:52

maminka написа:Така е, от романтика до романтика има голяма разлика, що се отнася до филмите и на мен повечето романтични ми идват в повече, но пък е факт, че и в екшъните и трилърите има по една жена дето е хванала някой зааа... оръжието :D :D така, че много си зависи!

В повечето екшъни има една такава дама, която се държи за оръжието на главния герой, незнайно защо, така че все опират нещата до секс, въпросът е явно кой от какво се интересува, хаха :)

05 Дек 2014, 15:37

Ако жената знае къде да границата на приятните усещания за мъжа, може да бъде готина романтиката, но прекалено сладникавите истории са гадни и задължаващи. Мъжът не иска да си представя как се жени за тая жена след 5-тата среща :)

05 Дек 2014, 16:15

Andrey написа:Ако жената знае къде да границата на приятните усещания за мъжа, може да бъде готина романтиката, но прекалено сладникавите истории са гадни и задължаващи. Мъжът не иска да си представя как се жени за тая жена след 5-тата среща :)

Да, ако жената се държи така, че едва ли не утре ще се нанася при тебе, предпочиташ да си ходиш, вместо да правиш секс. Иначе малко романтика никога не пречи! :mrgreen:

Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

23 Яну 2015, 17:41

Не смятах до скоро, че сексът също може да е опасно занимание, но се оказа май точно така. Бях попаднала на някаква статистика, която сочеше доста голям процент британци, които са посетили спешното след контузия по време на секс.

Съответно не смятах, че има и опасна поза, след като в друга тема, мисля че бяхме обсъждали и сексът в банята до какви неприятности може да доведе,
pgm.jpg
pgm.jpg (19.04 KiB) Прегледано 916 пъти
така че не очаквах и обикновеното задоволяване на първичните ни нужди за ласки на различни от хлъзгави места, да може да ни вкара в болница :mrgreen: :mrgreen:

Май не е точно така, вие претърпявали ли сте контузия по време на секс и смятате ли, че е възможно да има поза, която да е по-опасна от останалите?
Добре де, хайде, да не е чак контузия, навяхване, без счупвания, на мъжкия полов орган да кажем, а защо не и това се случва :D признавайте си бързичко! :) :) :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 23