Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
01 Сеп 2015, 13:44
Не мисля, че и бабите ни на село съзнават това, което се опитваш да кажеш Lollipop, точно поколението около 50+ години не мисли изобщо за глобалните промени, макар че и аз съм в това число, мога да кажа, че не виждам и не усещаме разбиране сред хората на моята възраст.
28 Сеп 2015, 14:13
Ваня Стойчева написа:Не мисля, че и бабите ни на село съзнават това, което се опитваш да кажеш Lollipop, точно поколението около 50+ години не мисли изобщо за глобалните промени, макар че и аз съм в това число, мога да кажа, че не виждам и не усещаме разбиране сред хората на моята възраст.
Това че е така - така е.

А и в момента младите дори не знаят какво е това сняг и си мислят, че зимата е това, което се случва в момента, но не е така.
28 Сеп 2015, 15:18
Ваня Стойчева написа:Не мисля, че и бабите ни на село съзнават това, което се опитваш да кажеш Lollipop, точно поколението около 50+ години не мисли изобщо за глобалните промени, макар че и аз съм в това число, мога да кажа, че не виждам и не усещаме разбиране сред хората на моята възраст.
Точно в тази възраст не мисля, че някой мисли за нещо освен за внуците си, така че няма какво да говорим
01 Окт 2015, 12:28
moni.sparrow написа:Ваня Стойчева написа:Не мисля, че и бабите ни на село съзнават това, което се опитваш да кажеш Lollipop, точно поколението около 50+ години не мисли изобщо за глобалните промени, макар че и аз съм в това число, мога да кажа, че не виждам и не усещаме разбиране сред хората на моята възраст.
Точно в тази възраст не мисля, че някой мисли за нещо освен за внуците си, така че няма какво да говорим

Те по принцип не мислят за нищо, свързано с чистотата, с природата, а само и единствено знаят да хокат младите, колко са глупави.
13 Дек 2018, 13:14
Много се говори по тая тема, ама май с говоренето си оставаме. Много от нас си мислят, че въпроса не ги засяга, твърде глобален им се струва. Истината е че ако всеки прави по нещо мъничко, за да предотвратява глобалното затопляне, проблема ще бъде решен.
04 Яну 2019, 16:06
Няма преходни сезони, няма истинска зима. Това са основните неща. Топят се ледници, изчезват животински видове. Въобще, хората сме най-големите унищожители.