За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв шампоан използате и какви продукти за много суха коса

18 Май 2015, 10:49

На мен много добре ми действа боядисването на косата, но аз го правя много рядко, когато загуби жизненост косата ми я боядисвам. :)

18 Май 2015, 11:01

Pipilota написа:
galya.33 написа:Със сапунените ядки си миеш косата когато я миеш и с шампоан. Аз я мия всеки ден, защото така ми е приятно, макар и често да няма нужда от това. :D

А да си усетила да ти е повлияло положително за косата - пърхот, омазняване, накъсани краища, разресва ли се лесно?

Разресва се лесно и косата е по-еластична тоест не се къса и не цъфти, макар да расте доста. Има и по-голям обем, по-мека е и по- лъскава. Аз обаче добавям черен чай и масло от бор или розмарин.

18 Май 2015, 11:14

Kaya написа:На мен много добре ми действа боядисването на косата, но аз го правя много рядко, когато загуби жизненост косата ми я боядисвам. :)

Хаха аз също си съживявам косата така, макар че може би това е начина да я убием. Всъщност винаги съм имала много хубава лъскава коса и не съм имала нужда от никакви подобрители, но с боята става още по-лъскава. ;)

30 Май 2015, 14:16

rabotnata pchela написа:
Kaya написа:На мен много добре ми действа боядисването на косата, но аз го правя много рядко, когато загуби жизненост косата ми я боядисвам. :)

Хаха аз също си съживявам косата така, макар че може би това е начина да я убием. Всъщност винаги съм имала много хубава лъскава коса и не съм имала нужда от никакви подобрители, но с боята става още по-лъскава. ;)

Не знам каква е причината, но наистина се съживява, може би защото не я боядисвам често. Иначе сега гледам моя колежка все си маже косата с кокосово масло, но изглежда мокра през цялото време.:)

30 Май 2015, 19:57

Преди, когато бях с дълга коса си правих маска с яйце, нещо толкова просто а възстановява косата страшно добре. :)

20 Юни 2015, 23:38

За връхчетата косово масло, вместо кристали за коса. В корените масло от бадем или маслина - нанасяш с масажни движения, задушаваш с найлонова торба и престояваш поне един час.

Всичко изисква постоянство и упоритост.

Много харесвам Маска за изтощена коса с коприва,орех и репей, която купувам от онлайн магазин foryoubg. com.

Почитател съм и на маската с костен мозък на миозотис

21 Юни 2015, 08:36

Деси, с маслата косата ти не става ли много мазна? Все пак кокосовото масло само знам как изглежда и е адски мазно, само спиш с него, или ходиш така??

Re: Шампоан за мазна коса?

06 Юли 2015, 16:24

За мазна коса решението е по-рядко миене, в началото е проблем но после се свиква, косата сама се приспособява.

06 Юли 2015, 16:55

Kremiliya написа:За мазна коса решението е по-рядко миене, в началото е проблем но после се свиква, косата сама се приспособява.

Има нещо такова, преди години я миех всеки ден, беше някакъв ужас, не зная как съм издържала, но сега не ми се налага да ходя с мръсна коса, на 3 дни й е перфектно като я къпя ;)

06 Юли 2015, 17:04

MerryPop написа:
Kremiliya написа:За мазна коса решението е по-рядко миене, в началото е проблем но после се свиква, косата сама се приспособява.

Има нещо такова, преди години я миех всеки ден, беше някакъв ужас, не зная как съм издържала, но сега не ми се налага да ходя с мръсна коса, на 3 дни й е перфектно като я къпя ;)

Колкото по-често се мие наистина е по-зле. Миналото лято я миех почти всеки ден и беше ужасна, после изтърпях на промените и сега почти не се омазнява.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9