Pipilota написа:galya.33 написа:Със сапунените ядки си миеш косата когато я миеш и с шампоан. Аз я мия всеки ден, защото така ми е приятно, макар и често да няма нужда от това.
А да си усетила да ти е повлияло положително за косата - пърхот, омазняване, накъсани краища, разресва ли се лесно?
Kaya написа:На мен много добре ми действа боядисването на косата, но аз го правя много рядко, когато загуби жизненост косата ми я боядисвам.
rabotnata pchela написа:Kaya написа:На мен много добре ми действа боядисването на косата, но аз го правя много рядко, когато загуби жизненост косата ми я боядисвам.
Хаха аз също си съживявам косата така, макар че може би това е начина да я убием. Всъщност винаги съм имала много хубава лъскава коса и не съм имала нужда от никакви подобрители, но с боята става още по-лъскава.
Kremiliya написа:За мазна коса решението е по-рядко миене, в началото е проблем но после се свиква, косата сама се приспособява.
MerryPop написа:Kremiliya написа:За мазна коса решението е по-рядко миене, в началото е проблем но после се свиква, косата сама се приспособява.
Има нещо такова, преди години я миех всеки ден, беше някакъв ужас, не зная как съм издържала, но сега не ми се налага да ходя с мръсна коса, на 3 дни й е перфектно като я къпя
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта