Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Пили ли сте женско биле и беше ли ви от полза?

25 Юни 2015, 16:13

Мисля, че това може да е от помощ на девойката, която търсеше стимулант, в онази тема с пониженото сексуално либидо :idea:

25 Юни 2015, 17:02

Женското биле дали помага и за сексуалността? Иначе могат да се ползват и храни за тази цел :)

01 Сеп 2015, 13:54

Започнах да го пия от скоро, чувствам се добре, усещам вече, че старостта е пред вратата ми и това ми помага определено да се чуивствам по-добре.

09 Мар 2016, 15:04

Ваня Стойчева написа:Започнах да го пия от скоро, чувствам се добре, усещам вече, че старостта е пред вратата ми и това ми помага определено да се чуивствам по-добре.

Супер, щом има добър ефект върху тебе! :*

12 Мар 2016, 17:17

Женското биле има много действия. По принцип не се лекувам с билки, но веднъж майка ми ме натисна да пия женско биле за гастрита. Не усетих кой знае какво подобрение :sad:

12 Мар 2016, 20:49

roksana написа:Женското биле има много действия. По принцип не се лекувам с билки, но веднъж майка ми ме натисна да пия женско биле за гастрита. Не усетих кой знае какво подобрение :sad:

действа по-добре на женските хормони и здравословни проблеми, не съм чувала при гастрит.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2