Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Neven498 » 12 Юни 2015, 16:26

Pacienti написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.
Особено си личи в "Дяволът носи Прада", има и ботокс и хиалурон...
Всичко опира до уменията на доктора, така да го сложи, че да седи естествено. :)

Може би феновете на пластичната хирургия и естетична дерматология в България могат да се успокоят, защото има и доста холивудски нелепости... Като устните на Линдзи Лоън, например. Тук поне нашите звезди спряха да си слагат разни силикони и сериозно пострадалите са няколко (или поне за 2, които се сещам: Галя от "Сатен" и Мария).

Не съм убедена за Галя и Мария, че са пострадали от докторите, според мен така искат да изглеждат и се харесват, иначе защо не си направят корекции, възможни са.

Аз да питам, каква процедура е най-удачна за борене с целулита, само със спорт не става...

Май-май липосукция. :) За мезотерапията май споменахме, че също има ефект уж?
Аватар
Neven498

Мнениеот Gorica23 » 16 Юни 2015, 15:49

Pacienti написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.
Особено си личи в "Дяволът носи Прада", има и ботокс и хиалурон...
Всичко опира до уменията на доктора, така да го сложи, че да седи естествено. :)

Може би феновете на пластичната хирургия и естетична дерматология в България могат да се успокоят, защото има и доста холивудски нелепости... Като устните на Линдзи Лоън, например. Тук поне нашите звезди спряха да си слагат разни силикони и сериозно пострадалите са няколко (или поне за 2, които се сещам: Галя от "Сатен" и Мария).

Не съм убедена за Галя и Мария, че са пострадали от докторите, според мен така искат да изглеждат и се харесват, иначе защо не си направят корекции, възможни са.

Аз да питам, каква процедура е най-удачна за борене с целулита, само със спорт не става...

Ако е ограничено количеството на целулита ти препоръчвам мезотерапия. Подходяща е в зоните около коленете и за редуциране на бричове.
Gorica23

Мнениеот Filipa » 16 Юни 2015, 16:55

Целулит обаче пак може да се появи.
Filipa

Мнениеот Neven498 » 16 Юни 2015, 17:06

Filipa написа:Целулит обаче пак може да се появи.

Че то, дали има процедура, с която масните натрупвания да се премахнат тотално и завинаги? Мисля си дори и, че липосукцията не може да го направи това. Някак неестествено би било... :roll:
Аватар
Neven498

Мнениеот Pacienti » 17 Юни 2015, 11:12

Нали мезотерапията е за изглаждане на бръчки, как премахва целулита?
Pacienti

Мнениеот Neven498 » 17 Юни 2015, 14:34

Pacienti написа:Нали мезотерапията е за изглаждане на бръчки, как премахва целулита?

Точно това бях гледала в някакво предаване, че след инжектиране на серума изчезва част от целулита в третираната зона, като има и потенциала да заличи пресни стрии.
Аватар
Neven498

Мнениеот Filipa » 18 Юни 2015, 18:01

Neven498 написа:
Pacienti написа:Нали мезотерапията е за изглаждане на бръчки, как премахва целулита?

Точно това бях гледала в някакво предаване, че след инжектиране на серума изчезва част от целулита в третираната зона, като има и потенциала да заличи пресни стрии.

Да не си гледала Гала преди години? Беше направила една безумна демонстрация, горкото момиче го хвана срам, както го бяха сложили на кушетката пред камерата...
Filipa

Мнениеот penny » 19 Юни 2015, 11:23

Filipa написа:
Neven498 написа:

Да не си гледала Гала преди години? Беше направила една безумна демонстрация, горкото момиче го хвана срам, както го бяха сложили на кушетката пред камерата...

:lol: :lol: :lol: При Гала безумните демонстрации са не една, но като знаят тези момичета за какво са там, от какво толкова ще ги хваща страм :roll:
penny

Мнениеот Gorica23 » 19 Юни 2015, 11:38

Не съм го гледала това с Гала, но мезотерапията бори целулита на ограничени места.
Както казах препоръчва се около коленете и за бричове. Зависи какво е количеството. :)
Gorica23

Мнениеот penny » 19 Юни 2015, 11:42

Gorica23 написа:Не съм го гледала това с Гала, но мезотерапията бори целулита на ограничени места.
Както казах препоръчва се около коленете и за бричове. Зависи какво е количеството. :)

Според теб, дали би било подходяща и за двойна брадичка, тъй като това е най-мъчителното място, може да ограничиш до някъде, но в никакъв случай да премахнеш изцяло :( :(
penny

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим