Gorica23 написа:Filipa, не 5, а 20 пъти по-бавно... даже понякога изобщо не стават. Още не съм правила процедури по тялото, отлагам неизбежното, никакъв спорт не може да повдигне увиснали гърди...
lini_leni написа:Gorica23 написа:Filipa, не 5, а 20 пъти по-бавно... даже понякога изобщо не стават. Още не съм правила процедури по тялото, отлагам неизбежното, никакъв спорт не може да повдигне увиснали гърди...
Много зависи от това колко големи са били, тъй като сама виждам, че дамите с малки бюстове, колкото и да са се смъкнали, то не е кой знае какъв проблем, а и в повечето случаи се ходи със сутиен, аз не бих ги пипала, тъй като са ми малки, ааа за дамите с големиии... вече не им завижда, да си призная
Gorica23 написа:lini_leni написа:Gorica23 написа:Filipa, не 5, а 20 пъти по-бавно... даже понякога изобщо не стават. Още не съм правила процедури по тялото, отлагам неизбежното, никакъв спорт не може да повдигне увиснали гърди...
Много зависи от това колко големи са били, тъй като сама виждам, че дамите с малки бюстове, колкото и да са се смъкнали, то не е кой знае какъв проблем, а и в повечето случаи се ходи със сутиен, аз не бих ги пипала, тъй като са ми малки, ааа за дамите с големиии... вече не им завижда, да си призная
Не е само до възраст и големина, наскоро видях жена на видима възраст около 30-35 г. Слаба, но с увиснали гърди като круша и по тях стрии, много грозно! Разказваше, че има три деца и те я изсмукали.
Pacienti написа:Рискове след майчинството има, но останалото е земно притегляне, пустата гравитация...![]()
Filipa за стриите съм съгласна, но какво да правим когато дупето се свлича!?
Filipa написа:Pacienti написа:Рискове след майчинството има, но останалото е земно притегляне, пустата гравитация...![]()
Май няма много какво да се направи... Физически упражнения и в краен сличай - хирургична интервенция.
Но пък за стриите си има и превенция, едно време се мажех с масло от шеа, за да е максимално хидратирана кожата ми и в интерес на истината се усещаше разлика. Стриите ми се появиха след бременността, когато свалих няколкото килограма.
Neven498 написа:По-скоро при свлечено дупе, кляканията би трябвало да помогнат. Би следвало да стимулира изграждането на нова мускулна маса, която да повдигне вече увисналата кожа. А пък появилите се стрии и несъвършенства по кожата... Да, няма как да стане от самосебе си
MollyDolly написа:Filipa написа:Pacienti написа:Рискове след майчинството има, но останалото е земно притегляне, пустата гравитация...![]()
Май няма много какво да се направи... Физически упражнения и в краен сличай - хирургична интервенция.
Но пък за стриите си има и превенция, едно време се мажех с масло от шеа, за да е максимално хидратирана кожата ми и в интерес на истината се усещаше разлика. Стриите ми се появиха след бременността, когато свалих няколкото килограма.
Ето, Невенчето е дала решение и го смятам за едно от най-ефикансите при гравитацията, която се отразява на дупетоNeven498 написа:По-скоро при свлечено дупе, кляканията би трябвало да помогнат. Би следвало да стимулира изграждането на нова мускулна маса, която да повдигне вече увисналата кожа. А пък появилите се стрии и несъвършенства по кожата... Да, няма как да стане от самосебе си
Но да ви кажа, може би зависи от възрастта, в която раждаш, аз бях младичка и не ми се е отразило така на тялото, както вие описвате, освен появилите се стрии, може би, но никъде нищо не ми виси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта