Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Gorica23 » 24 Юни 2015, 14:56

Filipa, не 5, а 20 пъти по-бавно... даже понякога изобщо не стават. Още не съм правила процедури по тялото, отлагам неизбежното, никакъв спорт не може да повдигне увиснали гърди... :(
Gorica23

Мнениеот lini_leni » 24 Юни 2015, 21:01

Gorica23 написа:Filipa, не 5, а 20 пъти по-бавно... даже понякога изобщо не стават. Още не съм правила процедури по тялото, отлагам неизбежното, никакъв спорт не може да повдигне увиснали гърди... :(

Много зависи от това колко големи са били, тъй като сама виждам, че дамите с малки бюстове, колкото и да са се смъкнали, то не е кой знае какъв проблем, а и в повечето случаи се ходи със сутиен, аз не бих ги пипала, тъй като са ми малки, ааа за дамите с големиии... вече не им завижда, да си призная :oops:
lini_leni

Мнениеот Gorica23 » 25 Юни 2015, 14:58

lini_leni написа:
Gorica23 написа:Filipa, не 5, а 20 пъти по-бавно... даже понякога изобщо не стават. Още не съм правила процедури по тялото, отлагам неизбежното, никакъв спорт не може да повдигне увиснали гърди... :(

Много зависи от това колко големи са били, тъй като сама виждам, че дамите с малки бюстове, колкото и да са се смъкнали, то не е кой знае какъв проблем, а и в повечето случаи се ходи със сутиен, аз не бих ги пипала, тъй като са ми малки, ааа за дамите с големиии... вече не им завижда, да си призная :oops:

Не е само до възраст и големина, наскоро видях жена на видима възраст около 30-35 г. Слаба, но с увиснали гърди като круша и по тях стрии, много грозно! Разказваше, че има три деца и те я изсмукали.
Gorica23

Мнениеот Filipa » 25 Юни 2015, 17:34

Gorica23 написа:
lini_leni написа:

Не е само до възраст и големина, наскоро видях жена на видима възраст около 30-35 г. Слаба, но с увиснали гърди като круша и по тях стрии, много грозно! Разказваше, че има три деца и те я изсмукали.

Чак пък да са я изсмукали... ;) Пак, има нещо общо и с генетика. По-малките гърди са по-неприятен случай при увисване, там така или иначе трябва намеса с импланти (ако дамата реши да прави корекции, разбира се). По обемните бюстове май само с лифтинг може да се разминат. Той, доколкото ми е известно, не включва импланти а по-скоро повърхностна намеса?

За стриите - дерматолог. Какво да се прави, чума са си и това е!
Filipa

Мнениеот kalinka-kuku » 26 Юни 2015, 13:28

рисковете да си майка са такива, тялото може да се разруши. В този случай е по-добре да има леки корекции, виждала съм жени с импланти, няма такава грозотия, изглежда неестествено и наистина грозно, на снимка стои добре. Жените дори с по-малък бюст трябва да избягват имплантите.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Pacienti » 26 Юни 2015, 13:37

Рискове след майчинството има, но останалото е земно притегляне, пустата гравитация... :evil:
Filipa за стриите съм съгласна, но какво да правим когато дупето се свлича!? :roll:
Pacienti

Мнениеот Neven498 » 26 Юни 2015, 16:12

По-скоро при свлечено дупе, кляканията би трябвало да помогнат. Би следвало да стимулира изграждането на нова мускулна маса, която да повдигне вече увисналата кожа. А пък появилите се стрии и несъвършенства по кожата... Да, няма как да стане от самосебе си :)
Аватар
Neven498

Мнениеот Filipa » 29 Юни 2015, 04:12

Pacienti написа:Рискове след майчинството има, но останалото е земно притегляне, пустата гравитация... :evil:
Filipa за стриите съм съгласна, но какво да правим когато дупето се свлича!? :roll:

Май няма много какво да се направи... Физически упражнения и в краен сличай - хирургична интервенция.
Но пък за стриите си има и превенция, едно време се мажех с масло от шеа, за да е максимално хидратирана кожата ми и в интерес на истината се усещаше разлика. Стриите ми се появиха след бременността, когато свалих няколкото килограма.
Filipa

Мнениеот MollyDolly » 29 Юни 2015, 09:20

Filipa написа:
Pacienti написа:Рискове след майчинството има, но останалото е земно притегляне, пустата гравитация... :evil:

Май няма много какво да се направи... Физически упражнения и в краен сличай - хирургична интервенция.
Но пък за стриите си има и превенция, едно време се мажех с масло от шеа, за да е максимално хидратирана кожата ми и в интерес на истината се усещаше разлика. Стриите ми се появиха след бременността, когато свалих няколкото килограма.

Ето, Невенчето е дала решение и го смятам за едно от най-ефикансите при гравитацията, която се отразява на дупето
Neven498 написа:По-скоро при свлечено дупе, кляканията би трябвало да помогнат. Би следвало да стимулира изграждането на нова мускулна маса, която да повдигне вече увисналата кожа. А пък появилите се стрии и несъвършенства по кожата... Да, няма как да стане от самосебе си :)

Но да ви кажа, може би зависи от възрастта, в която раждаш, аз бях младичка и не ми се е отразило така на тялото, както вие описвате, освен появилите се стрии, може би, но никъде нищо не ми виси :D
MollyDolly

Мнениеот Neven498 » 30 Юни 2015, 10:28

MollyDolly написа:
Filipa написа:

Ето, Невенчето е дала решение и го смятам за едно от най-ефикансите при гравитацията, която се отразява на дупето
Neven498 написа:По-скоро при свлечено дупе, кляканията би трябвало да помогнат. Би следвало да стимулира изграждането на нова мускулна маса, която да повдигне вече увисналата кожа. А пък появилите се стрии и несъвършенства по кожата... Да, няма как да стане от самосебе си :)

Но да ви кажа, може би зависи от възрастта, в която раждаш, аз бях младичка и не ми се е отразило така на тялото, както вие описвате, освен появилите се стрии, може би, но никъде нищо не ми виси :D

При всички случаи възрастта при раждането е от значение. ;) На колко си родила?
Макар че пак и генетиката е от значение. Майка ми ме е родила късно, на 33 години и вече е почти на 60, а изглежда като ученичка. Започна да забелязва целулит едва като мина 50-те, преди това беше изключително стегната. За сметка на това, винаги е имала мастни натрупвания и стрии около коленете, което наблюдавам и при себе си.
Аватар
Neven498

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим