Neven498 написа:В крайна сметка, голяма част от визуалните несъвършенства се случват и поради занижени грижи за себе си и кожата си. Една качествена поддръжка би редуцирала появата на старчески петна и разните му бръчки, ми се струва
ManiJani написа:Neven498 написа:В крайна сметка, голяма част от визуалните несъвършенства се случват и поради занижени грижи за себе си и кожата си. Една качествена поддръжка би редуцирала появата на старчески петна и разните му бръчки, ми се струва
Донякъде имаш право, например, преди години кожата ми беше като на пубертет и при редовно ходене на козметик ставах още по-зле, откакто реших, че сама ще се справям с черните точици и проблемната кожа, вече нямам никакви проблеми![]()
Neven498 написа:ManiJani написа:Neven498 написа:В крайна сметка, голяма част от визуалните несъвършенства се случват и поради занижени грижи за себе си и кожата си. Една качествена поддръжка би редуцирала появата на старчески петна и разните му бръчки, ми се струва
Донякъде имаш право, например, преди години кожата ми беше като на пубертет и при редовно ходене на козметик ставах още по-зле, откакто реших, че сама ще се справям с черните точици и проблемната кожа, вече нямам никакви проблеми![]()
За козметички съм чувала страховити истории. Затова има дерматолози, които няма да ти боцкат кожата както им скимне, за да ти приберат парите, без да имат представа кое какво е - пъпка ли е, бенка ли е, нещо друго ли е...
Gorica23 написа:Голям риск крие ходенето по козметички, някои с годините придобиват такова самучувствие, че се изживяват като лекари.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта