Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот MerryPop » 06 Юли 2015, 16:57

Да, разруха е, но тези неща можеш да промениш, а изпитаната радост не се връща, само с второ и то пак не е същото :idea:
MerryPop

Мнениеот Gorica23 » 07 Юли 2015, 11:36

Имам усещането, че не съм се изразила правилно, затова уточнявам. Не възприемам създаването на деца за разруха, а за напълно нормална реакция на организма, която води до промени. Тезата ми е, че при желание въпросните промени могат да бъдат коригирани, а не да се приемат за даденост.
Gorica23

Мнениеот Snejna » 07 Юли 2015, 11:40

Аз смятам, че най-доброто лекарство и най-добрата визия се крие във вътрешния мир! :) Затова всички сме толкова различни. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Pacienti » 07 Юли 2015, 14:52

Всички сме различно красиви... :)
Pacienti

Мнениеот Neven498 » 07 Юли 2015, 16:08

В крайна сметка, голяма част от визуалните несъвършенства се случват и поради занижени грижи за себе си и кожата си. Една качествена поддръжка би редуцирала появата на старчески петна и разните му бръчки, ми се струва ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот ManiJani » 08 Юли 2015, 11:52

Neven498 написа:В крайна сметка, голяма част от визуалните несъвършенства се случват и поради занижени грижи за себе си и кожата си. Една качествена поддръжка би редуцирала появата на старчески петна и разните му бръчки, ми се струва ;)

Донякъде имаш право, например, преди години кожата ми беше като на пубертет и при редовно ходене на козметик ставах още по-зле, откакто реших, че сама ще се справям с черните точици и проблемната кожа, вече нямам никакви проблеми :lol: :lol:
ManiJani

Мнениеот Neven498 » 08 Юли 2015, 11:56

ManiJani написа:
Neven498 написа:В крайна сметка, голяма част от визуалните несъвършенства се случват и поради занижени грижи за себе си и кожата си. Една качествена поддръжка би редуцирала появата на старчески петна и разните му бръчки, ми се струва ;)

Донякъде имаш право, например, преди години кожата ми беше като на пубертет и при редовно ходене на козметик ставах още по-зле, откакто реших, че сама ще се справям с черните точици и проблемната кожа, вече нямам никакви проблеми :lol: :lol:

За козметички съм чувала страховити истории. Затова има дерматолози, които няма да ти боцкат кожата както им скимне, за да ти приберат парите, без да имат представа кое какво е - пъпка ли е, бенка ли е, нещо друго ли е...
Аватар
Neven498

Мнениеот ManiJani » 08 Юли 2015, 16:30

Neven498 написа:
ManiJani написа:

За козметички съм чувала страховити истории. Затова има дерматолози, които няма да ти боцкат кожата както им скимне, за да ти приберат парите, без да имат представа кое какво е - пъпка ли е, бенка ли е, нещо друго ли е...

Не, никога не са ме боцкали, но факт е, че някои го правят, дори използваха всякакви там чудесии след края на процедурата, за да свият порите и да не се замърсява раздразнената кожа, уви не ставаше точно така :| :mrgreen:
ManiJani

Мнениеот Gorica23 » 09 Юли 2015, 12:25

Голям риск крие ходенето по козметички, някои с годините придобиват такова самучувствие, че се изживяват като лекари.
Gorica23

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 09 Юли 2015, 14:17

Gorica23 написа:Голям риск крие ходенето по козметички, някои с годините придобиват такова самучувствие, че се изживяват като лекари.

Да, това вече е плашещото, но за какви игли става въпрос, за какво се прави това нещо? :roll:
MaLkA_sLaDoRaNa

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим