Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот annamaria » 15 Юли 2015, 11:24

за такива процедури,особено ако ще се слагат филъри трябва във всички случаи да се довериш на професоиналист.поне според мен е така. имам приятелка,която си сложи филър в устните и искам да ви кажа,че резултатъ беше отчайващ. като чели повечето гледат да ти вземат парите без да направят елементарни съображения. а опитните специалисти винаги съветват преди да си направиш дадена процедура,че трябва да се съобразим с чертите на лицето. аз лично бих се доверила на такъв човек. а не да отидеш и да кажеш искам този и тозирезултат и след това се чудим за що по улиците е пълно с патици..., защото наистина ми наподобяват на такива повечето мацки с филъри. :lol:
annamaria

Мнениеот julianne » 15 Юли 2015, 13:59

annamaria написа:за такива процедури,особено ако ще се слагат филъри трябва във всички случаи да се довериш на професоиналист.поне според мен е така. имам приятелка,която си сложи филър в устните и искам да ви кажа,че резултатъ беше отчайващ. като чели повечето гледат да ти вземат парите без да направят елементарни съображения. а опитните специалисти винаги съветват преди да си направиш дадена процедура,че трябва да се съобразим с чертите на лицето. аз лично бих се доверила на такъв човек. а не да отидеш и да кажеш искам този и тозирезултат и след това се чудим за що по улиците е пълно с патици..., защото наистина ми наподобяват на такива повечето мацки с филъри. :lol:

Аз го асоциирам с нажилването от пчели :mrgreen: но факт е, че повечето "специалисти" не са такива, каквито трябва да бъдат, ама не разбирам и как може да има толкова неинформирани жени, при наличието на интернет, поне :idea:
julianne

Мнениеот annamaria » 16 Юли 2015, 14:27

julianne написа:
annamaria написа:за такива процедури,особено ако ще се слагат филъри трябва във всички случаи да се довериш на професоиналист.поне според мен е така. имам приятелка,която си сложи филър в устните и искам да ви кажа,че резултатъ беше отчайващ. като чели повечето гледат да ти вземат парите без да направят елементарни съображения. а опитните специалисти винаги съветват преди да си направиш дадена процедура,че трябва да се съобразим с чертите на лицето. аз лично бих се доверила на такъв човек. а не да отидеш и да кажеш искам този и тозирезултат и след това се чудим за що по улиците е пълно с патици..., защото наистина ми наподобяват на такива повечето мацки с филъри. :lol:

Аз го асоциирам с нажилването от пчели :mrgreen: но факт е, че повечето "специалисти" не са такива, каквито трябва да бъдат, ама не разбирам и как може да има толкова неинформирани жени, при наличието на интернет, поне :idea:

мани,мани. :D някои жени направо се загрозяват още повече с такива процедури, точно заради бързината им и това,че попадат на непрофесионалисти.понеже хода да спортувам,има едно момиче в групата на което устните му са направо обърнати,силикона и е по-голям от главата, с малко телце. а кажи ми това на кого ще се хареса. аз като цяло съм за естетичните процедури,защото лично за себе си бих искала да попълня бръчките около зоната на устата и носа.но ако се реша на подобно нещо със сигурност ще направя много внимателен избор къде да отида.
annamaria

Мнениеот Lilly_milly » 16 Юли 2015, 16:01

Ами аз си мисля, че те точно този ефект търсят, ако е прекалено, значи е готино и красиво, да де ама не точно, за съжаление това, по този начин изкривява стандартите за красота :|
Lilly_milly

Мнениеот Gorica23 » 22 Юли 2015, 15:05

Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава... :)
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 22 Юли 2015, 16:46

Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава... :)

Излиза се на филър! :lol:
Аватар
Neven498

Мнениеот Loreyn » 23 Юли 2015, 11:54

Neven498 написа:
Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава... :)

Излиза се на филър! :lol:

То при лудите май това е най-малкото, започва се от филър нагоре :idea: :D
Loreyn

Мнениеот Monika_Spasova » 23 Юли 2015, 12:36

Е, понякога филърите вършат чудеса, много подмладяват ;)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот sofi_black » 23 Юли 2015, 12:38

Monika_Spasova написа:Е, понякога филърите вършат чудеса, много подмладяват ;)

Така е като се слагат на правилното място и от правилния човек :idea:
sofi_black

Мнениеот Pacienti » 23 Юли 2015, 13:58

Луди дал бог, но ако лекаря е професионалист не се притеснява да им откаже.
Повечето лекари, държат на реномето си, а то с пари не се купува.
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим