annamaria написа:за такива процедури,особено ако ще се слагат филъри трябва във всички случаи да се довериш на професоиналист.поне според мен е така. имам приятелка,която си сложи филър в устните и искам да ви кажа,че резултатъ беше отчайващ. като чели повечето гледат да ти вземат парите без да направят елементарни съображения. а опитните специалисти винаги съветват преди да си направиш дадена процедура,че трябва да се съобразим с чертите на лицето. аз лично бих се доверила на такъв човек. а не да отидеш и да кажеш искам този и тозирезултат и след това се чудим за що по улиците е пълно с патици..., защото наистина ми наподобяват на такива повечето мацки с филъри.
julianne написа:annamaria написа:за такива процедури,особено ако ще се слагат филъри трябва във всички случаи да се довериш на професоиналист.поне според мен е така. имам приятелка,която си сложи филър в устните и искам да ви кажа,че резултатъ беше отчайващ. като чели повечето гледат да ти вземат парите без да направят елементарни съображения. а опитните специалисти винаги съветват преди да си направиш дадена процедура,че трябва да се съобразим с чертите на лицето. аз лично бих се доверила на такъв човек. а не да отидеш и да кажеш искам този и тозирезултат и след това се чудим за що по улиците е пълно с патици..., защото наистина ми наподобяват на такива повечето мацки с филъри.
Аз го асоциирам с нажилването от пчелино факт е, че повечето "специалисти" не са такива, каквито трябва да бъдат, ама не разбирам и как може да има толкова неинформирани жени, при наличието на интернет, поне
Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава...
Neven498 написа:Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава...
Излиза се на филър!
Monika_Spasova написа:Е, понякога филърите вършат чудеса, много подмладяват
Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта