Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Gorica23 » 27 Юли 2015, 11:31

Pacienti написа:
Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава... :)

Луди дал бог, но ако лекаря е професионалист не се притеснява да им откаже.
Повечето лекари, държат на реномето си, а то с пари не се купува.

До филър още не съм стигнала именно заради препоръката на дерматолога ми, трябва поетапно да се действа... :)
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 28 Юли 2015, 13:05

Аз пък смятам да оправя устните си с филър, от дете ми излизат херпеси и вече са доста безформени, така че не е само въпрос на възраст.
Pacienti

Мнениеот веселказасмяна » 28 Юли 2015, 13:34

Pacienti написа:Има млади хора, които още от пубертета имат проблемна кожа, и определени терапии помагат да се реши този проблем. Какво престъпно има в компетентна консултация за правилно поддържане на кожата и ЕВЕНТУАЛНО подходящи за възрастта пилинги. Брат ми беше на 17г. когато започна да я посещава и благодарение на лечението, което му проведе д-р Каляшева, не се притеснява да го гледат в лицето. Единствено шокиращ е твоят прочит на цитата ми, а останалото няма нужда от коментар, защото е под всякакво ниво.

Добре е, че са привършили така нещата, имам приятели с такива сериозни проблеми, които и до днес не са съвсем излекувани, а и белезите са си там!
веселказасмяна

Мнениеот Pacienti » 28 Юли 2015, 16:00

веселказасмяна написа:
Pacienti написа:Има млади хора, които още от пубертета имат проблемна кожа, и определени терапии помагат да се реши този проблем. Какво престъпно има в компетентна консултация за правилно поддържане на кожата и ЕВЕНТУАЛНО подходящи за възрастта пилинги. Брат ми беше на 17г. когато започна да я посещава и благодарение на лечението, което му проведе д-р Каляшева, не се притеснява да го гледат в лицето. Единствено шокиращ е твоят прочит на цитата ми, а останалото няма нужда от коментар, защото е под всякакво ниво.

Добре е, че са привършили така нещата, имам приятели с такива сериозни проблеми, които и до днес не са съвсем излекувани, а и белезите са си там!

Акнето изисква постоянна грижа, ако не поддържаш кожата си правилно, пак се появява. Пилингите дават резултати при белезите, но пак казвам, че дерматолога е този, който назначава лечението. Начина на хранене също е от огромно значение, ето статия по въпроса на моята дерматоложка:
http://www.drkaliasheva.com/articles/vl ... -na-akneto
Pacienti

Мнениеот MollyDolly » 29 Юли 2015, 12:49

Pacienti написа:
веселказасмяна написа:

Акнето изисква постоянна грижа, ако не поддържаш кожата си правилно, пак се появява. Пилингите дават резултати при белезите, но пак казвам, че дерматолога е този, който назначава лечението. Начина на хранене също е от огромно значение, ето статия по въпроса на моята дерматоложка:

Много интересни неща пише, не съм предполагала, че от толкова неща може да се влияе акнето, въпреки че кожата ти първа показва, когато нещо в тялото не е наред, въпросът е дали сме се научили да виждаме промяната
MollyDolly

Мнениеот Gorica23 » 29 Юли 2015, 14:25

MollyDolly написа:
Pacienti написа:Акнето изисква постоянна грижа, ако не поддържаш кожата си правилно, пак се появява. Пилингите дават резултати при белезите, но пак казвам, че дерматолога е този, който назначава лечението. Начина на хранене също е от огромно значение, ето статия по въпроса на моята дерматоложка:

Много интересни неща пише, не съм предполагала, че от толкова неща може да се влияе акнето, въпреки че кожата ти първа показва, когато нещо в тялото не е наред, въпросът е дали сме се научили да виждаме промяната

За сладките и мазни неща го знаех, но за картофите и динята изобщо не предполагах, че имат отношение към акнето, като се замислих е логично, картофките са неизменна част от менюто на пубертетите.
Gorica23

Мнениеот LaCoquine » 29 Юли 2015, 15:57

:o :o Динята?! Аз уж четох статията, но явно това съм го пропуснала, как така е вредна? Затова ли лятото ми излизат повече пъпки отколкото през другите сезони, понеже карам основно на диня и салати? :shock:
LaCoquine

Мнениеот Pacienti » 29 Юли 2015, 16:23

LaCoquine написа::o :o Динята?! Аз уж четох статията, но явно това съм го пропуснала, как така е вредна? Затова ли лятото ми излизат повече пъпки отколкото през другите сезони, понеже карам основно на диня и салати? :shock:

Да, динята е една от храните с висок Гликемичен индекс. Цитирам д-р Каляшева:
"Храните с висок гликемичен индекс са картофи, бял хляб, захарни изделия, макарони, бял ориз, цвекло, диня. Това според новите данни са високорисковите храни, които имат значение за дългото „пребиваване” на акнето върху нашата кожа."
Pacienti

Мнениеот Mon_ton » 29 Юли 2015, 16:39

Ужас, винаги съм смятала динята за една от най-добрите храни за пречистване на организма, а от там се предполага и кожата!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот LEILA » 30 Юли 2015, 11:04

Освен за динята и за цвеклото нямах идея, че така стоят нещата, но за щастие, скоро не съм имала такива проблеми! ;)
LEILA

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим