Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Pacienti » 30 Юли 2015, 12:59

MollyDolly написа:
Pacienti написа:Акнето изисква постоянна грижа, ако не поддържаш кожата си правилно, пак се появява. Пилингите дават резултати при белезите, но пак казвам, че дерматолога е този, който назначава лечението. Начина на хранене също е от огромно значение, ето статия по въпроса на моята дерматоложка:
http://www.drkaliasheva.com/articles/vl ... -na-akneto

Много интересни неща пише, не съм предполагала, че от толкова неща може да се влияе акнето, въпреки че кожата ти първа показва, когато нещо в тялото не е наред, въпросът е дали сме се научили да виждаме промяната

Да, не си даваме сметка, че кожата е най-големият човешки орган и тя първа реагира при наличието на проблем.
За съжаление при здравословен проблем трудно забелязваме промяната, за сметка на това при естетичени, като акне, бръчки, лош тен и др. видимостта е явна.
Затова е хубаво да се ходи на профилактични прегледи.
Pacienti

Мнениеот николаев » 30 Юли 2015, 13:20

Абе вие жените не сте в ред, да отидеш на кожен за профилактичен, като ти направи впечатление нещо, не може ли да отидеш, ами да висиш по кабинетите, за да ти каже, че ти няма нищо или да ти подшушне за някоя процедурка, че после да пилите на главите на мъжете си! :evil:
николаев

Мнениеот Pacienti » 30 Юли 2015, 13:47

николаев написа:Абе вие жените не сте в ред, да отидеш на кожен за профилактичен, като ти направи впечатление нещо, не може ли да отидеш, ами да висиш по кабинетите, за да ти каже, че ти няма нищо или да ти подшушне за някоя процедурка, че после да пилите на главите на мъжете си! :evil:

В развитите страни е установена практика да се ходи на профилактични прегледи, тъй наречената превенция на заболяванията, спасява животи и спестява средства на здравната система. Въпрос на личен избор и здравна култура, много често "като ти направи впечатление нещо" вече е късно, а лечението дълго и скъпо.
По въпроса за "подшушването" виж заглавието на темата и я прочети цялата -Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали! :lol:
Pacienti

Мнениеот mangusta » 30 Юли 2015, 16:32

Pacienti написа:
николаев написа:Абе вие жените не сте в ред, да отидеш на кожен за профилактичен, като ти направи впечатление нещо, не може ли да отидеш, ами да висиш по кабинетите, за да ти каже, че ти няма нищо или да ти подшушне за някоя процедурка, че после да пилите на главите на мъжете си! :evil:

В развитите страни е установена практика да се ходи на профилактични прегледи, тъй наречената превенция на заболяванията, спасява животи и спестява средства на здравната система. Въпрос на личен избор и здравна култура, много често "като ти направи впечатление нещо" вече е късно, а лечението дълго и скъпо.
По въпроса за "подшушването" виж заглавието на темата и я прочети цялата -Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали! :lol:

николаев мисля, че имаше предвид това, че като отидеш на профилактичен преглед, лекарите ти "подшушват" за процедури, на които не можеш да устоиш :mrgreen: :mrgreen:
mangusta

Мнениеот Pacienti » 30 Юли 2015, 16:51

mangusta написа:
Pacienti написа:

николаев мисля, че имаше предвид това, че като отидеш на профилактичен преглед, лекарите ти "подшушват" за процедури, на които не можеш да устоиш :mrgreen: :mrgreen:

Ако имаш нужда няма нищо лошо в "подшушването", по-скоро си брои паричките той... :lol:
Pacienti

Мнениеот Mamacita » 30 Юли 2015, 17:32

Именно, това им е основният проблем на мъжете, ама пък искат винаги да са с готини гаджета, нали :evil: :twisted: :twisted:
Mamacita

Мнениеот Pacienti » 31 Юли 2015, 15:20

Mamacita написа:Именно, това им е основният проблем на мъжете, ама пък искат винаги да са с готини гаджета, нали :evil: :twisted: :twisted:

В това отношение не мога да се оплача от моят мъж, дава си сметка, че за мен е важно да изглеждам добре и ме подкрепя. :D
Pacienti

Мнениеот borkova » 31 Юли 2015, 16:40

Pacienti написа:
Mamacita написа:Именно, това им е основният проблем на мъжете, ама пък искат винаги да са с готини гаджета, нали :evil: :twisted: :twisted:

В това отношение не мога да се оплача от моят мъж, дава си сметка, че за мен е важно да изглеждам добре и ме подкрепя. :D

Такива неща да се чуват в този форум, ааа... всички само се оплакват, я да вземем да ги похвалим и аз много си го обичам моя, само в глупости се забъркваме това шантаво лято, толкова е готино :mrgreen: Но засега ме подкрепя в това, че нямам все още нужда от пипане или някаква по-лека процедура :mrgreen:
borkova

Мнениеот Gorica23 » 03 Авг 2015, 14:05

Pacienti написа:

Попаднала си на правилния човек, не го изпускай... :D
Аз, някакси не обичам да споделям с човека до мен какво правя, а той е възпитан и не пита... :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот luchia@marco » 03 Авг 2015, 15:04

Gorica23 написа:
Pacienti написа:

Попаднала си на правилния човек, не го изпускай... :D
Аз, някакси не обичам да споделям с човека до мен какво правя, а той е възпитан и не пита... :mrgreen:

:o Как така, аз всичко си казвам на моя, а ако не кажа на него, на кой друг, иначе и той е ок с моите прищявки, дори мога да кажа, че той е този, който ми е коректор до каква степен може и къде започвам да прекалявам
luchia@marco

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим