Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Pacienti » 03 Авг 2015, 15:25

Чак всичко не си казвам ;) , но определено се съветвам с него, ние от години сме заедно. :D
Pacienti

Мнениеот Lisica » 03 Авг 2015, 15:43

Интересно, че външния вид за него не е тема табу и ти казва къде е добре и къде не. :)
Аватар
Lisica

Мнениеот franky » 03 Авг 2015, 15:49

Pacienti написа:Чак всичко не си казвам ;) , но определено се съветвам с него, ние от години сме заедно. :D

Ама как така не си казвате всичко и на мен това ми е много странно, ако не на него, на кого друг споделяш? :roll:
franky

Мнениеот Gorica23 » 04 Авг 2015, 12:10

luchia@marco написа:
Pacienti написа:
Mamacita написа:Именно, това им е основният проблем на мъжете, ама пък искат винаги да са с готини гаджета, нали :evil: :twisted: :twisted:

В това отношение не мога да се оплача от моят мъж, дава си сметка, че за мен е важно да изглеждам добре и ме подкрепя. :D

:o Как така, аз всичко си казвам на моя, а ако не кажа на него, на кой друг, иначе и той е ок с моите прищявки, дори мога да кажа, че той е този, който ми е коректор до каква степен може и къде започвам да прекалявам

Аз съм отскоро с моят човек и не сме стигнали до това ниво на споделяне, надявам се да стигнем... ;)
Gorica23

Мнениеот веселказасмяна » 04 Авг 2015, 13:28

Gorica23 написа:
luchia@marco написа:
Pacienti написа:В това отношение не мога да се оплача от моят мъж, дава си сметка, че за мен е важно да изглеждам добре и ме подкрепя. :D

:o Как така, аз всичко си казвам на моя, а ако не кажа на него, на кой друг, иначе и той е ок с моите прищявки, дори мога да кажа, че той е този, който ми е коректор до каква степен може и къде започвам да прекалявам

Аз съм отскоро с моят човек и не сме стигнали до това ниво на споделяне, надявам се да стигнем... ;)

Пожелавам ви го, аз не съм стигнала до там с естетичната дерматология, но се опитвам да се поддържам достатъчно, а и засега мъжът ми ме харесва естествена :)
веселказасмяна

Мнениеот Elica » 04 Авг 2015, 13:42

Според мен има и мъже, които не биха приели жените да се тунинговат постоянно затова си мисля, че е по-добре да се мълчи в споделянето с половинката, че може и да не го приеме добре. )
Аватар
Elica

Мнениеот Pacienti » 04 Авг 2015, 16:02

Elica написа:Според мен има и мъже, които не биха приели жените да се тунинговат постоянно затова си мисля, че е по-добре да се мълчи в споделянето с половинката, че може и да не го приеме добре. )

Има ги само на думи, ако на мъжът не му пука как изглежда жена му, значи не я обича.
Да знаеш как да се грижиш за кожата си не е тунинговане, а задилжително условие за всяка уважаваща се жена. По същия начин сигурно е имало в миналото жени, които са били против пералните, но какво да се прави, прогрес... :)
Pacienti

Мнениеот Грохот » 04 Авг 2015, 16:51

Pacienti написа:
Elica написа:Според мен има и мъже, които не биха приели жените да се тунинговат постоянно затова си мисля, че е по-добре да се мълчи в споделянето с половинката, че може и да не го приеме добре. )

Има ги само на думи, ако на мъжът не му пука как изглежда жена му, значи не я обича.
Да знаеш как да се грижиш за кожата си не е тунинговане, а задилжително условие за всяка уважаваща се жена. По същия начин сигурно е имало в миналото жени, които са били против пералните, но какво да се прави, прогрес... :)

Ох, при такива постове, въпреки че съм на 20 се чувствам като на 15, напълно като дете, а и нямам намерение скоро да пораствам и да се вглъбявам толкова за кожата си и с кой от всички боклучави продукти да използвам! :P
Грохот

Мнениеот Pacienti » 06 Авг 2015, 15:20

Казвам, че е хубаво мъжът ти да те подкрепя когато искаш да изглеждаш добре, какво лошо има в това. То си е и до ген, има хора, които на 30г. изглеждат на 20 и обратно. Не всички сме късметлии, ама защо като медицината е напреднала да не се възползваме... :)
Pacienti

Мнениеот ramimni » 06 Авг 2015, 16:31

Pacienti написа:Казвам, че е хубаво мъжът ти да те подкрепя когато искаш да изглеждаш добре, какво лошо има в това. То си е и до ген, има хора, които на 30г. изглеждат на 20 и обратно. Не всички сме късметлии, ама защо като медицината е напреднала да не се възползваме... :)

Всички казвате, че е супер достъпно, но аз не мога да си представя да хвърля такива пари за себе си, в крайна сметка бих попътувала и бих направила един милион други неща с тях, отколкото да отида да ме направят да изглеждам млада :|
ramimni

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим