Pacienti написа:Чак всичко не си казвам, но определено се съветвам с него, ние от години сме заедно.
luchia@marco написа:Pacienti написа:Mamacita написа:Именно, това им е основният проблем на мъжете, ама пък искат винаги да са с готини гаджета, нали![]()
![]()
В това отношение не мога да се оплача от моят мъж, дава си сметка, че за мен е важно да изглеждам добре и ме подкрепя.
Как така, аз всичко си казвам на моя, а ако не кажа на него, на кой друг, иначе и той е ок с моите прищявки, дори мога да кажа, че той е този, който ми е коректор до каква степен може и къде започвам да прекалявам
Gorica23 написа:luchia@marco написа:Pacienti написа:В това отношение не мога да се оплача от моят мъж, дава си сметка, че за мен е важно да изглеждам добре и ме подкрепя.
Как така, аз всичко си казвам на моя, а ако не кажа на него, на кой друг, иначе и той е ок с моите прищявки, дори мога да кажа, че той е този, който ми е коректор до каква степен може и къде започвам да прекалявам
Аз съм отскоро с моят човек и не сме стигнали до това ниво на споделяне, надявам се да стигнем...
Elica написа:Според мен има и мъже, които не биха приели жените да се тунинговат постоянно затова си мисля, че е по-добре да се мълчи в споделянето с половинката, че може и да не го приеме добре. )
Pacienti написа:Elica написа:Според мен има и мъже, които не биха приели жените да се тунинговат постоянно затова си мисля, че е по-добре да се мълчи в споделянето с половинката, че може и да не го приеме добре. )
Има ги само на думи, ако на мъжът не му пука как изглежда жена му, значи не я обича.
Да знаеш как да се грижиш за кожата си не е тунинговане, а задилжително условие за всяка уважаваща се жена. По същия начин сигурно е имало в миналото жени, които са били против пералните, но какво да се прави, прогрес...
Pacienti написа:Казвам, че е хубаво мъжът ти да те подкрепя когато искаш да изглеждаш добре, какво лошо има в това. То си е и до ген, има хора, които на 30г. изглеждат на 20 и обратно. Не всички сме късметлии, ама защо като медицината е напреднала да не се възползваме...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта