Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Авг 2015, 17:06

ramimni написа:
Pacienti написа:Казвам, че е хубаво мъжът ти да те подкрепя когато искаш да изглеждаш добре, какво лошо има в това. То си е и до ген, има хора, които на 30г. изглеждат на 20 и обратно. Не всички сме късметлии, ама защо като медицината е напреднала да не се възползваме... :)

Всички казвате, че е супер достъпно, но аз не мога да си представя да хвърля такива пари за себе си, в крайна сметка бих попътувала и бих направила един милион други неща с тях, отколкото да отида да ме направят да изглеждам млада :|

Въпрос на приоритети, някои се интересуват да си живеят живота по такъв начин, какъвто казваш ти, а други да изглеждат добре и може би някой друг да ги води насам натам. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 07 Авг 2015, 13:29

ramimni написа:
Pacienti написа:Казвам, че е хубаво мъжът ти да те подкрепя когато искаш да изглеждаш добре, какво лошо има в това. То си е и до ген, има хора, които на 30г. изглеждат на 20 и обратно. Не всички сме късметлии, ама защо като медицината е напреднала да не се възползваме... :)

Всички казвате, че е супер достъпно, но аз не мога да си представя да хвърля такива пари за себе си, в крайна сметка бих попътувала и бих направила един милион други неща с тях, отколкото да отида да ме направят да изглеждам млада :|

Аз пътувам изглеждайки добре и чувствайки се млада. Не ги противопоставям нещата... :)
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 07 Авг 2015, 15:31

marsu написа:
ramimni написа:

Въпрос на приоритети, някои се интересуват да си живеят живота по такъв начин, какъвто казваш ти, а други да изглеждат добре и може би някой друг да ги води насам натам. :mrgreen:

Е, сега пък и ти, мен ме води съпругът ми "насам натам", признавам обгрижена жена съм, случих на мъж! :D
Pacienti

Мнениеот penny » 07 Авг 2015, 16:29

Pacienti написа:
marsu написа:
ramimni написа:Всички казвате, че е супер достъпно, но аз не мога да си представя да хвърля такива пари за себе си, в крайна сметка бих попътувала и бих направила един милион други неща с тях, отколкото да отида да ме направят да изглеждам млада :|

Е, сега пък и ти, мен ме води съпругът ми "насам натам", признавам обгрижена жена съм, случих на мъж! :D

Ееее... ама е такова признание чакахме, да ти кажа, поне аз де, гледам ги тези теми и онази другата за жените златотърсачки и се чудя кой по-напред ще се отсрами и ще си признае :mrgreen: :mrgreen: Не казвам, че си такава, не се засягай, моля да бъда извинена ако съм се изказала неправилно! :)
penny

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 15:10

penny написа:
Pacienti написа:Е, сега пък и ти, мен ме води съпругът ми "насам натам", признавам обгрижена жена съм, случих на мъж! :D

Ееее... ама е такова признание чакахме, да ти кажа, поне аз де, гледам ги тези теми и онази другата за жените златотърсачки и се чудя кой по-напред ще се отсрами и ще си признае :mrgreen: :mrgreen: Не казвам, че си такава, не се засягай, моля да бъда извинена ако съм се изказала неправилно! :)

С мъжът ми сме голяма любов, отдавна сме заедно и деца имаме. За мен е важно как изглеждам и това, че той се съобразява с това ме кара повече да го уважавам. Не ми излиза с философски разбирания за вътрешната красота за да спести някой и друг лев.
Иначе и нея я притежавам... :)
Pacienti

Мнениеот Gorica23 » 11 Авг 2015, 15:55

Pacienti написа:С мъжът ми сме голяма любов, отдавна сме заедно и деца имаме. За мен е важно как изглеждам и това, че той се съобразява с това ме кара повече да го уважавам. Не ми излиза с философски разбирания за вътрешната красота за да спести някой и друг лев.
Иначе и нея я притежавам... :)

Дай Боже всекиму такъв мъж, но те са рядкост, направо изкопаеми... :)
Затова казвам, че въпроса за външния ми вид, касае по-скоро мен.
Gorica23

Мнениеот Kremiliya » 12 Авг 2015, 13:24

Като ви харесват козметичните процедури лошо няма, все пак мъжът ви може пък да си пада по други развлечения, които струват пак от семейния бюджет, така че трябва да се дава по равно и честно на всички!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Gorica23 » 12 Авг 2015, 14:03

Kremiliya написа:Като ви харесват козметичните процедури лошо няма, все пак мъжът ви може пък да си пада по други развлечения, които струват пак от семейния бюджет, така че трябва да се дава по равно и честно на всички!

Съгласна съм, трябва да има справедливост, въпреки че щастието на едни се крепи на нещастието на други... :D
Gorica23

Мнениеот Anka » 12 Авг 2015, 14:25

Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни :)
Аватар
Anka

Мнениеот Gorica23 » 12 Авг 2015, 14:46

Anka написа:Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни :)

Това с веждите и аз не го разбирам, да ги изскубеш и на тяхно място да си татуираш нови, седи неестествено... :roll:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим