Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Pacienti » 17 Авг 2015, 10:05

Anka написа:Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни :)

да, права си.затова аз се придържам към естетичните процедури. иначе тези с комичините носове явно са доста смели, за да се подложат на такива прооцедури, защото тук вече говорим за оперативна намеса. в тази връзка се сещам за една певица. не съм фенка на този жанр ( попфолка), но все пак тази жена ми направи впечатление. без да обиждам, но не ми харесва новия и нос. :roll:
една жена трябва да подчертае чара си, а не да погрознява зорлем. :lol:
Pacienti

Мнениеот maminka » 17 Авг 2015, 13:24

Pacienti написа:
Anka написа:Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни :)

да, права си.затова аз се придържам към естетичните процедури. иначе тези с комичините носове явно са доста смели, за да се подложат на такива прооцедури, защото тук вече говорим за оперативна намеса. в тази връзка се сещам за една певица. не съм фенка на този жанр ( попфолка), но все пак тази жена ми направи впечатление. без да обиждам, но не ми харесва новия и нос. :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Специално тези д-р Енчев и подобни са се учили на тях, сякаш :mrgreen: :mrgreen: и то в много ранните си години :mrgreen: Ама мен единствено от това би ме било страх най-много, как ще легна под ножа и ще съм сигурна, че носът или там каквото ще ми правят, ще ми хареса, когато се събудя :roll: :shock:
maminka

Мнениеот Pacienti » 18 Авг 2015, 10:37

maminka написа:
Pacienti написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Специално тези д-р Енчев и подобни са се учили на тях, сякаш :mrgreen: :mrgreen: и то в много ранните си години :mrgreen: Ама мен единствено от това би ме било страх най-много, как ще легна под ножа и ще съм сигурна, че носът или там каквото ще ми правят, ще ми хареса, когато се събудя :roll: :shock:

абе то не е много за смях. ;) честно да ти кажа направо са ми като клонинги. пак казвам едно е да си подчертаеш чара леко например малко с хиалуронова киселина, друго е изцяло да ти трансформират лицето.и от голям изведнъж да се сдобиеш с малък нос.
Pacienti

Мнениеот maminka » 18 Авг 2015, 11:37

Pacienti написа:абе то не е много за смях. ;) честно да ти кажа направо са ми като клонинги. пак казвам едно е да си подчертаеш чара леко например малко с хиалуронова киселина, друго е изцяло да ти трансформират лицето.и от голям изведнъж да се сдобиеш с малък нос.

Е, ама аз не мисля, че все пак го крият де, говоря за пластичните си операции, апък носовете им... няма как да се смаляват малко по малко :)
maminka

Мнениеот Gorica23 » 18 Авг 2015, 14:10

maminka написа:
Pacienti написа:абе то не е много за смях. ;) честно да ти кажа направо са ми като клонинги. пак казвам едно е да си подчертаеш чара леко например малко с хиалуронова киселина, друго е изцяло да ти трансформират лицето.и от голям изведнъж да се сдобиеш с малък нос.

Е, ама аз не мисля, че все пак го крият де, говоря за пластичните си операции, апък носовете им... няма как да се смаляват малко по малко :)

еее, момичета, друго си е като ти попълнят бръчките. не може да скриеш годините от себе си и другите могат да те уловят горе-долу на колко си, но видът на кожата е съвсем друг.:))
Gorica23

Мнениеот zheleva212 » 18 Авг 2015, 16:47

Така е, но при тях видът на кожата е непознаваем заради двата пръста кит отдолу!
zheleva212

Мнениеот Pacienti » 20 Авг 2015, 11:06

zheleva212 написа:Така е, но при тях видът на кожата е непознаваем заради двата пръста кит отдолу!

в какъв смисъл непознаваем? говориш за естетичните процедури ли?
Pacienti

Мнениеот zheleva212 » 20 Авг 2015, 13:06

Pacienti написа:
zheleva212 написа:Така е, но при тях видът на кожата е непознаваем заради двата пръста кит отдолу!

Ставаше дума за това, че кожата не лъже, издава си годинките, ама затова е и по-лесно да се скрие ;)
zheleva212

Мнениеот Pacienti » 21 Авг 2015, 10:08

zheleva212 написа:
Pacienti написа:

Ставаше дума за това, че кожата не лъже, издава си годинките, ама затова е и по-лесно да се скрие ;)

да, определено. една жена, която си е вече на годинки не може да заблуди околните,но все пак естетичните процедури придават един заряд на кожата и външния вид, така че да повиши самочувствието на жената. околните може и да забелязват промяната,но не могат и да отрекат,че когато добре е направена дадена естетична процедура тя отива на жената и подчертава нейния чар. :)
Pacienti

Мнениеот Gorica23 » 21 Авг 2015, 11:01

в този ред на мисли да споделя един пример. по едно време ходих да спортувам и в групата имаше една жена,която си беше на годинки. имаше силно изразени назолабиални бръчки.по едно време се изгуби от тренировките и я засякох след около месец. имаше тотално нов вид.явно си беше попълнила бръчките. просто не мога да ви опиша ефекта. изглеждаше много свежа и младолика. :shock:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим