annamaria написа:Gorica23,много съм стриктна по отношение на това кога ходя на плаж. не прекалявм със слънцето. не съм от онези жени-гущери,които по цял се пекат на плажа.сутрин отивам към 9 до 12 и следобяд от 4 до към седем часа.със сигурност има връзка това колко време прекарваш изложен на слънце, но въпреки че се пазя пак ми излиза тази алергия.
Pacienti написа:annamaria написа:Gorica23,много съм стриктна по отношение на това кога ходя на плаж. не прекалявм със слънцето. не съм от онези жени-гущери,които по цял се пекат на плажа.сутрин отивам към 9 до 12 и следобяд от 4 до към седем часа.със сигурност има връзка това колко време прекарваш изложен на слънце, но въпреки че се пазя пак ми излиза тази алергия.
annamaria, както писах имунната система е от голямо значение при алергиите, посъветвай се със специалист.
Това е статия на моята лекарка по въпроса, мисля че ще ти е полезна, самото заглавие е показателно "Кошмарът слънчева алергия":
http://www.drkaliasheva.com/articles/ko ... a-alergiya
Pacienti написа: написа:annamaria написа:Gorica23,много съм стриктна по отношение на това кога ходя на плаж. не прекалявм със слънцето. не съм от онези жени-гущери,които по цял се пекат на плажа.сутрин отивам към 9 до 12 и следобяд от 4 до към седем часа.със сигурност има връзка това колко време прекарваш изложен на слънце, но въпреки че се пазя пак ми излиза тази алергия.
annamaria, както писах имунната система е от голямо значение при алергиите, посъветвай се със специалист.
Това е статия на моята лекарка по въпроса, мисля че ще ти е полезна, самото заглавие е показателно "Кошмарът слънчева алергия":
Gorica23 написа:Pacienti написа: написа:annamaria написа:Gorica23,много съм стриктна по отношение на това кога ходя на плаж. не прекалявм със слънцето. не съм от онези жени-гущери,които по цял се пекат на плажа.сутрин отивам към 9 до 12 и следобяд от 4 до към седем часа.със сигурност има връзка това колко време прекарваш изложен на слънце, но въпреки че се пазя пак ми излиза тази алергия.
annamaria, като завехнат променя ли се пигментацията на кожата ти, остават ли по-тъмни петна на мястото на обрива, спомням си, че аз бях като петниста хиена и след месеци се изравняваше тена ми.
Pacienti, благодаря и аз за статията, мисля че това се отнася за повечето алергии, не само за слънчевата...
Gorica23 написа:annamaria, имаш късмет, като ми завяхваха така се получаваше, после съм правила химически пилинг за изравняване на тена, слава богу, не ми се е случвало последните лета.
Doktoricata написа:Gorica23 написа:annamaria, имаш късмет, като ми завяхваха така се получаваше, после съм правила химически пилинг за изравняване на тена, слава богу, не ми се е случвало последните лета.
Да ви кажа и аз това лято се изринах, не знам на какво се дължи. Бях решила да си оправя усните, но и те се изринаха и трябва да го отложа.
Gorica23 написа:Doktoricata написа:Gorica23 написа:annamaria, имаш късмет, като ми завяхваха така се получаваше, после съм правила химически пилинг за изравняване на тена, слава богу, не ми се е случвало последните лета.
Да ви кажа и аз това лято се изринах, не знам на какво се дължи. Бях решила да си оправя усните, но и те се изринаха и трябва да го отложа.
Какво имаш предвид с това да си оправиш устните!?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта