annamaria написа:имам един въпрос. при дъблокия пилинг, колко време не трябва да се излиза от вкъщи?
Gorica23 написа:annamaria написа:имам един въпрос. при дъблокия пилинг, колко време не трябва да се излиза от вкъщи?
Не съм правила дълбок, но при всички положения зависи колко е силно слънцето, кожата е много чувствителна към светлината. Доколкото знам кожата поне три дни трябва да се пази от ултравиолетовите лъчи, включително да не се стои близо до прозорец, защото лъчите минават и през стъклата.
Gorica23 написа:annamaria написа:имам един въпрос. при дъблокия пилинг, колко време не трябва да се излиза от вкъщи?
Не съм правила дълбок, но при всички положения зависи колко е силно слънцето, кожата е много чувствителна към светлината. Доколкото знам кожата поне три дни трябва да се пази от ултравиолетовите лъчи, включително да не се стои близо до прозорец, защото лъчите минават и през стъклата.
julianne написа:Gorica23 написа:annamaria написа:имам един въпрос. при дъблокия пилинг, колко време не трябва да се излиза от вкъщи?
Това намерих като инфо за дълбокия пилинг: "След този пилинг пациентите трябва да прекъснат социалните си контакти за около 5 дни, а възстановителния период продължава около 10 дни.", лично аз не очаквах друго, но някак ми се струва кофти тази история.
lini_leni написа:Каляшева освен да прегледа и да установи какво е необходимо, то едва ли ще назначи процедура по усмотрение на пациента.
lini_leni написа:Каляшева освен да прегледа и да установи какво е необходимо, то едва ли ще назначи процедура по усмотрение на пациента.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта