Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот penny » 14 Дек 2015, 13:16

Pacienti написа:
lini_leni написа:Каляшева освен да прегледа и да установи какво е необходимо, то едва ли ще назначи процедура по усмотрение на пациента.

Абсолютно си права, зависи какво е акнето, в каква фаза е, назначават се изследвания, при момичетата се работи съвместно с гинеколога, често акнето е придружено с бактериална инфекция, при която трябва да се приемат антибиотици. Успешното лечение на акне е дълъг процес и трябва да се полагат много грижи.
annamaria, можеш да покажеш тази статия на приятелката си, обяснено е разбираемо и подробно,
http://www.drkaliasheva.com/services/akne

А това е другото много важно :arrow: да е обяснено като за хора, а не като за лекари :idea:
penny

Мнениеот annamaria » 15 Дек 2015, 16:09

Pacienti написа:
lini_leni написа:Каляшева освен да прегледа и да установи какво е необходимо, то едва ли ще назначи процедура по усмотрение на пациента.

Абсолютно си права, зависи какво е акнето, в каква фаза е, назначават се изследвания, при момичетата се работи съвместно с гинеколога, често акнето е придружено с бактериална инфекция, при която трябва да се приемат антибиотици. Успешното лечение на акне е дълъг процес и трябва да се полагат много грижи.
annamaria, можеш да покажеш тази статия на приятелката си, обяснено е разбираемо и подробно,

не се бях сетила да и дам статиите на доктор Каляшева.но това е добра идея. поне да види за какво става въпрос.:)
annamaria

Мнениеот Pacienti » 15 Дек 2015, 17:58

penny написа:
Pacienti написа:

А това е другото много важно :arrow: да е обяснено като за хора, а не като за лекари :idea:

Съгласна съм, всички публикации, които пускам са разбираеми и дават съвети как да процедираме. На мен лично са ми помагали, е задължително отивам на преглед, но съм добре осведомена. :)
Ето още една по въпроса за акнето:
http://www.drkaliasheva.com/articles/vl ... -na-akneto
Pacienti

Мнениеот annamaria » 16 Дек 2015, 15:29

за мен винаги прегледът е наложителен. дадена статия следва да ни насочи към проблема, да открием себе си в нея,нашият проблем. особено важно е мнението на специалиста.
annamaria

Мнениеот Pacienti » 20 Дек 2015, 19:50

Да, мнението на доктора е най - важно, но най - малкото за обща култура се информирам предварително. Бих добавила, че като намериш точния лекар и му се довериш, нещата винаги се получават, особено в естетичната медицина! :)
Pacienti

Мнениеот annamaria » 22 Дек 2015, 15:12

Pacienti написа:Да, мнението на доктора е най - важно, но най - малкото за обща култура се информирам предварително. Бих добавила, че като намериш точния лекар и му се довериш, нещата винаги се получават, особено в естетичната медицина! :)

за естетичната процедура спор няма. там в тази област минаги трябва да попаднеш на специалист. иначе нещата трудно се получават. пък недай си боже да те направят по-зле, щото има и такива случаи.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 29 Дек 2015, 18:05

annamaria написа:
Pacienti написа:Да, мнението на доктора е най - важно, но най - малкото за обща култура се информирам предварително. Бих добавила, че като намериш точния лекар и му се довериш, нещата винаги се получават, особено в естетичната медицина! :)

за естетичната процедура спор няма. там в тази област минаги трябва да попаднеш на специалист. иначе нещата трудно се получават. пък недай си боже да те направят по-зле, щото има и такива случаи.

Така е, трябва внимателно да се подходи, често искаме невъзможни неща или такива, които няма да ни отиват, и на тях не им е лесно... :)
Lisandra

Мнениеот Gorica23 » 24 Яну 2016, 23:56

Момичета няма ли някоя да се похвали с някоя процедура. Аз се готвя за химически пилинг, само чакам малко да се вдигнат температурите, че е ужасен студ... :)
Gorica23

Мнениеот annamaria » 29 Яну 2016, 15:38

Gorica23 написа:Момичета няма ли някоя да се похвали с някоя процедура. Аз се готвя за химически пилинг, само чакам малко да се вдигнат температурите, че е ужасен студ... :)

ама за първи път ли ще си го правиш този химически пилинг? и на какъв тип си спряла? нали знаеш,че има разлика.
annamaria

Мнениеот Doktoricata » 29 Яну 2016, 16:15

annamaria написа:
Gorica23 написа:Момичета няма ли някоя да се похвали с някоя процедура. Аз се готвя за химически пилинг, само чакам малко да се вдигнат температурите, че е ужасен студ... :)

ама за първи път ли ще си го правиш този химически пилинг? и на какъв тип си спряла? нали знаеш,че има разлика.

Има разлика, но добър ефект се получава от среднодълбокия и дълбокия, като заличаване на бръчки, изравняване на тена, премахване на белези и др. :)
Doktoricata

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим