Rali_hr написа: Leonora написа:Leonora написа:Да, прави сте. Вече разбрах и сама

. Откакто ми дадохте линка

прочетох доста от статиите на Д-р Каляшева и си изясних много за естеството на мезотерапията и за колко много неща е приложима.
Neven498 написа:А какво стана с твоята мезотерапия? нали искаше да си направиш на лице, започна ли?
Още не съм започнала, но се заемам ;) Хареса ми всичко, което прочетох и реших да се доверя на д-р Каляшева , да си запиша час за консултация при нея.
Много добър избор си направила за среща с нея и консулатация. :)
А сега ще препоръчате ли нещо, което да ми оправи едва появилите се бръчки на челото, не ми се иска да стават повече, но вече се виждат. :/ Дали могат да се прикрият с крем или директно за почвам терапиите?
Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!
Rali_hr, само с крем ме съмнява да могат да се прикрият. То така на изуст няма как акъл да раздаваме, не е ли по-добре и ти да се консултираш при специалист как да постъпиш, докато са новички и малко? Това е момента, когато най-лесно се овладява каквото и да е.