tinkerbell написа:Pacienti написа: Neven498, индивидуално е, аз ходя при д-р Каляшева и тя прецени, че два пилинга са достатъчни в моя случай, ето и нейна статия по въпроса, която ще ти е полезна:
http://www.drkaliasheva.com/services/himichen-pilingGorica да каже тя на колко се е подложила.
значи ли, че колкото по-дълбок е пилинга, толкова по-малко процедури са нужни? Т.е., ако реша да си правя, мога ли да искам вместо няколко повърхностни, да направим един дълбок?
Веднъж спонтанно ми беше хрумнало, че искам да си правя пилинг. Ей така, за освежаване, без конкретен проблем и за най-близо отидох при козметичка. Тя веднага ми предложи, ако искам, нека бъдело дълбок. Според нея, по-интензивното, принципно, било по-добро. Добре, че имах някаква представа за разликите и направо си тръгнах. Не че щеше да ми навреди самия пилинг, но в случая не беше преценка на база за знания. От тогава не ми е минавало през ума такива неща да не се правят под контрол на дерматолог. Както казва Leonora - изборът на правилния вид пилинг е част от работата на дерматолога и е много важен момент.