Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот M.Tasheva » 01 Юни 2016, 13:56

Leonora написа:Lisandra , хаха и аз така, сега почвам да се оглеждам и да се вайкам :)) при всички случай комбинация от неща и надали има време до плажа да сме като нови. За здравословното хранене и движение е ясно, то е винаги за всичко. Но за махане изцяло на целулита трябва и някаква терапия, примено мезотерапия + масажи с терапевт или лазерна липосукция + масажи. Козметиката е само бонус подпомагащ другите неща, но знам, че е важен начина на нанасянето.

И как трябва да се нанася козметиката специално за целулита? На ръка или със специално приспособление?
M.Tasheva

Мнениеот Gorica23 » 01 Юни 2016, 15:51

M.Tasheva написа:
Leonora написа:Lisandra , хаха и аз така, сега почвам да се оглеждам и да се вайкам :)) при всички случай комбинация от неща и надали има време до плажа да сме като нови. За здравословното хранене и движение е ясно, то е винаги за всичко. Но за махане изцяло на целулита трябва и някаква терапия, примено мезотерапия + масажи с терапевт или лазерна липосукция + масажи. Козметиката е само бонус подпомагащ другите неща, но знам, че е важен начина на нанасянето.

И как трябва да се нанася козметиката специално за целулита? На ръка или със специално приспособление?

Хахаха, със специалните пет пръста, колкото издържиш... :lol:
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 06 Юни 2016, 13:50

Pacienti написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.

За тази корекция пак още ли плащаш?

Не знам как е при другите, моята докторка не взима допълнително пари, примерно ампулата може да я сложи на 2-3 пъти, за което не се плаща, с ботокса е по същия начин, обажда се няколко дни след процедурата и задължително записва час за 14 ден, за да прецени ефекта и дали има нужда от още количество или поправка.

Може ли да се ползва една и съща ампула навсякъде по лицето?
Аватар
Neven498

Мнениеот Pacienti » 06 Юни 2016, 15:35

Neven498, принципно се прави комбинирана терапия защото филърите имат различна плътност, но това го преценява дерматолога, спраямо нуждите и състоянието ни.
Ето публикация по темата на моята дерматоложка, където е обяснила как се процедира.
http://www.drkaliasheva.com/services/hi ... -v-ustnite
Pacienti

Мнениеот Lisandra » 07 Юни 2016, 15:38

Pacienti написа:Neven498, принципно се прави комбинирана терапия защото филърите имат различна плътност, но това го преценява дерматолога, спраямо нуждите и състоянието ни.
Ето публикация по темата на моята дерматоложка, където е обяснила как се процедира.

А има ли сезонност в слагането на филъри, демек мога ли да си сложа и да отида на море?
Lisandra

Мнениеот tinkerbell » 08 Юни 2016, 10:20

Lisandra написа:
Pacienti написа:Neven498, принципно се прави комбинирана терапия защото филърите имат различна плътност, но това го преценява дерматолога, спраямо нуждите и състоянието ни.

А има ли сезонност в слагането на филъри, демек мога ли да си сложа и да отида на море?

И не само за сезона, трябва ли човек после да се въздържа от някакви дейности, ако има филър?
Чудех се, дали промяната на налягането в самолета пречи?
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Doktoricata » 08 Юни 2016, 16:07

Lisandra, жените по морето също си слагат филъри, но в деня на процедурата и няколко дни след нея избягвай слънчевите бани, употребата на алкохол, не е хубаво и да се спортува, в общи линии неща, които ще предизвикат загряване на третираните места.
tinkerbell, мисля, че пътуването със самолет не влияе, но не съм наясно.
Doktoricata

Мнениеот annamaria » 13 Юни 2016, 10:29

а ако филърът е в устните, сигурно и горещи напитки трябва да се избягват първите дни.
annamaria

Мнениеот Tinki » 16 Юни 2016, 11:10

А аз знам, че след поставяне на филърите, трябва да се пие и много вода.
Tinki

Мнениеот Gorica23 » 16 Юни 2016, 17:22

При филър в устните не се пият горещи напитки и много е важно да не се Пуши, спомням си преди години на една актриса как и се беше деформирала устната защото си запалила цигарка след процедурата. :!:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим