irka написа:Gorica23 написа:dejavu написа:Човешкото око е лакомо, винаги иска повече. И колко си е патило от това. Като се сложат големи гърди, после кръста не боли ли? Или това не е важно, защото е важно отпред как сме запълнили.
Тук е работата на добрият лекар, да ти даде адекватен съвет. Повечето жени отиват с нагласата да си направят огромни устните и ако не попаднат на читав лекар се превръщат в гротеска. Тука не важи "Колкото повече, толкова повече".
Венага мога да те оборя само като се огледам или наблюдавам всякаквите миски, плеймейтки и подобни по телевизията. За повечето мотото на Мечо Пух важи в пълна сила.
analizatorka написа:Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.
analizatorka написа:Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.
Doktoricata написа:analizatorka написа:Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.
Подкрепям с две ръце мнението ти, в началото и аз исках устни като на Анджелина, но докторката ме убеди, че не са подходящи за моето лице. Обясни ми, да не търся обем, а подмладяване.
Yarost написа:Аз също бях тръгнала с едни по-неаристични желания за моите устни. Но това го осъзнах в последствие при консултацията. Не че щеше да е за цяло живот, щото филъра се резорбира след време, но пък със сигурност нямаше да се харесам ако ми изглеждаха като нажилени от пчела. Е, на някои може да им отива, де.
Neven498 написа:Не знаех, че филърите може да си ги стопяваш ако решиш. Мислех, че просто трябва да чакаш тялото да ги резорбира. Какво е хиалоронидаза? апаратура ли?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта