Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот analizatorka » 14 Юли 2016, 10:16

Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.
analizatorka

Мнениеот Gorica23 » 14 Юли 2016, 11:56

irka написа:
Gorica23 написа:
dejavu написа:Човешкото око е лакомо, винаги иска повече :lol: . И колко си е патило от това. Като се сложат големи гърди, после кръста не боли ли? Или това не е важно, защото е важно отпред как сме запълнили.

Тук е работата на добрият лекар, да ти даде адекватен съвет. Повечето жени отиват с нагласата да си направят огромни устните и ако не попаднат на читав лекар се превръщат в гротеска. Тука не важи "Колкото повече, толкова повече".

Венага мога да те оборя само като се огледам или наблюдавам всякаквите миски, плеймейтки и подобни по телевизията :lol: . За повечето мотото на Мечо Пух важи в пълна сила.

Нали точно това казвам, не виждам да имаме противоречие, под добър лекар имам предвид не само уменията му, ами както казва analizatorka, трябва да е психолог, като подходи тактично и деликатно да те убеди в мнението си кое е подходящо.
Gorica23

Мнениеот Doktoricata » 15 Юли 2016, 13:36

analizatorka написа:Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.

Подкрепям с две ръце мнението ти, в началото и аз исках устни като на Анджелина, но докторката ме убеди, че не са подходящи за моето лице. Обясни ми, да не търся обем, а подмладяване.
Doktoricata

Мнениеот Leonora » 18 Юли 2016, 10:11

analizatorka написа:Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.

Според мен и по въпроса за корекциите също важи с пълна сила. Външният ни вид влияе пряко на самочувствието ни, а от там и на поведението и на отношенията ни в ежедневието. Ако човек няма реална преценка за онова, което му е нужно да допълни. Т.е., как и с колко, е способен да си поиска някакви безумия и после да съжали и да се депресира. Отделно са важни и уменията на доктора за добро изпълнение.
Аватар
Leonora

Мнениеот dessiblond » 18 Юли 2016, 12:31

Doktoricata написа:

Подкрепям с две ръце мнението ти, в началото и аз исках устни като на Анджелина, но докторката ме убеди, че не са подходящи за моето лице. Обясни ми, да не търся обем, а подмладяване.

Не знам как изглеждаш, но добре, че си я послушала. Щом лекар ти казва да не я правиш тази стъпка, значи може да се каже, че те е спасила от едно грешно решение, което цял живот щеше да ти се напомня.
dessiblond

Мнениеот Yarost » 20 Юли 2016, 10:48

Аз също бях тръгнала с едни по-неаристични желания за моите устни. Но това го осъзнах в последствие при консултацията. Не че щеше да е за цяло живот, щото филъра се резорбира след време, но пък със сигурност нямаше да се харесам ако ми изглеждаха като нажилени от пчела. Е, на някои може да им отива, де.
Yarost

Мнениеот Leonora » 21 Юли 2016, 14:46

Yarost написа:Аз също бях тръгнала с едни по-неаристични желания за моите устни. Но това го осъзнах в последствие при консултацията. Не че щеше да е за цяло живот, щото филъра се резорбира след време, но пък със сигурност нямаше да се харесам ако ми изглеждаха като нажилени от пчела. Е, на някои може да им отива, де.

Но тези някои на които отива да са огромни май са доста по-малко отколкото онези, на които им се иска да е така :) . Добре е да има кой да ги убеди кое е красиво и естетично и кое си изхвърляне. По-добре няколко пъти нормално, отколкото един път много.
Аватар
Leonora

Мнениеот Gorica23 » 25 Юли 2016, 17:07

При филърите е по-лесно, ако предозираш може с хиалоронидаза да ги стопиш, но при имплантите, освен оперативен, друг метод не се сещам.
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 27 Юли 2016, 10:24

Не знаех, че филърите може да си ги стопяваш ако решиш. Мислех, че просто трябва да чакаш тялото да ги резорбира. Какво е хиалоронидаза? апаратура ли?
Аватар
Neven498

Мнениеот zagrijena » 27 Юли 2016, 11:20

Neven498 написа:Не знаех, че филърите може да си ги стопяваш ако решиш. Мислех, че просто трябва да чакаш тялото да ги резорбира. Какво е хиалоронидаза? апаратура ли?

Мисля, че е препарат, който разгражда хиалуроновата киселина.
zagrijena

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим