Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
02 Юли 2018, 12:07
Честито, Докторице! И аз мисля да си направя устните. Време е да ги поосвежа малко. Иначе за през лятото аз мисля да се поспра на малко процедури мезотерапии. Много добре ми се отразява тази грижа.
02 Юли 2018, 14:01
Doktoricata написа:Благодаря, но нещо не се справям със снимките. Казва ми, че са по-големи отколкото трябва, а не знам как да ги смаля.

През телефона ли се опитваш да ги качиш?
02 Юли 2018, 14:21
Докторице, браво на теб. Боли ли от попълването, за майка питам, че има нужда от освежаване. Ама се чудя дали да не я пусна първо на някаква процедура.
10 Юли 2018, 13:58
Дай да видим малко снимки пробвай на лични, да видим дали няма да стане. Иначе наред с всичко друго забелязала съм, че лятото кожата покрай очите ми малко повяхва. Какво по-специално правите вие за околоочния контур?
10 Юли 2018, 14:59
Зоната около очите е деликатна. Като цяло лятото кожата трябва да се хидратира и да се използва слънцезащита.
17 Юли 2018, 17:11
Здравейте, имам молба, някой знае ли добър хитург за абдиминопластика? Питам за приятелка.
20 Юли 2018, 16:01
Д-р Ковачев в Скин Системс. Цялата болница е на ниво, като оборудване, специалисти и персонал.
23 Юли 2018, 11:53
В устните не се слага силикон, а хиалурон. Зависи каква е нуждата от при теб, ти какво искаш да коригираш?
Силиконови инпланти се използват за корекция на бюст.
24 Юли 2018, 15:55
И аз знам, че се слага вече хиалурон в устните, а не силикон. И резултатите са много добри, стига всичко да е в норма и граници.