Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
13 Авг 2018, 11:53
Чувала съм за такива случаи, в които да се вади хиалурона и добре че я има таза възможност защото при силикона очевидно няма как да стане, когато са правени устни с него. По принцип дерматолозите винаги казват колко е препоръчително, за да стане добре, друг е въпросът, че има жени, които определено прекаляват и не се вслушват в мнението на лекаря.
16 Авг 2018, 11:31
Отдавна се каня да повдигна малко ъгълчетата на устните, но все още не съм го направила. Забелязвате ли как падат надолу с течение на годинките и се получава една тъжна физиономия? Мисля обаче, че с малко хиалурон нещата ще се оправят.
17 Авг 2018, 16:10
Рали, наистина с малко филър в устните в тази ситуация човек придобива коренно различно излъчване и по-младежко излъчване.Виждала съм при приятелки каква разлика има, струва си процедурата с две ръце.
20 Авг 2018, 17:18
rali06 написа:Отдавна се каня да повдигна малко ъгълчетата на устните, но все още не съм го направила. Забелязвате ли как падат надолу с течение на годинките и се получава една тъжна физиономия? Мисля обаче, че с малко хиалурон нещата ще се оправят.
При една приятелка с малко хиалурон оправиха бръчките над горната устна, които са често срещани при пушачите. Направо поне с 5 години се подмлади.
21 Авг 2018, 14:24
Сещам се за какъв тип бръчки говориш.. Много са досадни и стоят много грозно така върху горната устна. И май само хиалурон ги оправя.
21 Авг 2018, 18:55
Доста грозни бръчки! не знаех, че са характерни за пушачите. Но забелязваммного млади жени с много бръчки, при тях би била добре процедура. Вижда ми се излишно при 60 годишни жен, тръгнали да се напрвят на млади мацки.
22 Авг 2018, 16:32
marsu написа:Доста грозни бръчки! не знаех, че са характерни за пушачите. Но забелязваммного млади жени с много бръчки, при тях би била добре процедура. Вижда ми се излишно при 60 годишни жен, тръгнали да се напрвят на млади мацки.

Не виждам нищо лошо възрастните жени да се поддържат. Защо трябва да изглеждат стари и съсухрени. Иначе тези бръчки много състаряват, при някои направо е набраздено над горната устна. Коригират се точно с хиалурон.
22 Авг 2018, 16:50
И аз се сещам за кои бръчки ми говорите. И това наистина е по-характерно за пушачките. Напоследък също забелязвам сухи участъци по моята кожа и се чудя как да положа грижи за тях.
22 Авг 2018, 17:17
Хидрапил е чудесна терапия за хидратиране на кожата. Нормално е от горещините кожата да е по-суха.
27 Авг 2018, 16:57
Но понякога, за да се коригират по-сухи участъци е необходимо не само освежаваща процедура, но и да кажем малко хиалурон. На устните наистина стои много свежо и деликатно, когато е поставен в разумни граници.