magda написа:Neven498 написа:rose_92 написа:Всичко е генетично заложено. Аз имам стрии по краката и то без да съм напълнявала или отслабвала рязко. Появяват си се ей така без причина, а някои жени 1 стрия нямат дори и след раждане. Хубавото при мен поне е, че не са някакви супер дълбоки и не всички се виждат ако не се загледаш отблизо..Много е неприятно обаче съм се примирила, че такава кожа ми е дал Господ и спасение няма. Единственото, на което се надявам, е някой ден като забременея да не заприличам на зебра - цялата в стрии...Ако след време имам излишни пари за скъпи процедури - бих опитала мезотерапия или нещо такова, но честно казано не вярвам да помогне кой знае колко.
Този тип процедури вече не са безбожно скъпи, като едно време. Не са и евтини, де. Но в крайна сметка, ако нещо те кара да се чувстваш дискомфортно в кожата си, и можеш да го промениш, ще намериш начин.
Добре де, при Каляшева една процедура мезотерапия на каква цена е, че нещо не успях да открия ценоразпис
Не зная, никога не съм се подлагала. Обади се и попитай, съмнявам се да ти откажат информация.