Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Neven498 » 20 Май 2015, 11:05

magda написа:
Neven498 написа:
rose_92 написа:Всичко е генетично заложено. Аз имам стрии по краката и то без да съм напълнявала или отслабвала рязко. Появяват си се ей така без причина, а някои жени 1 стрия нямат дори и след раждане. Хубавото при мен поне е, че не са някакви супер дълбоки и не всички се виждат ако не се загледаш отблизо..Много е неприятно обаче съм се примирила, че такава кожа ми е дал Господ и спасение няма. Единственото, на което се надявам, е някой ден като забременея да не заприличам на зебра - цялата в стрии...Ако след време имам излишни пари за скъпи процедури - бих опитала мезотерапия или нещо такова, но честно казано не вярвам да помогне кой знае колко.

Този тип процедури вече не са безбожно скъпи, като едно време. Не са и евтини, де. Но в крайна сметка, ако нещо те кара да се чувстваш дискомфортно в кожата си, и можеш да го промениш, ще намериш начин. ;)

Добре де, при Каляшева една процедура мезотерапия на каква цена е, че нещо не успях да открия ценоразпис :idea:

Не зная, никога не съм се подлагала. Обади се и попитай, съмнявам се да ти откажат информация. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Gorica23 » 20 Май 2015, 14:21

Neven498 написа:
magda написа:
Neven498 написа:

Този тип процедури вече не са безбожно скъпи, като едно време. Не са и евтини, де. Но в крайна сметка, ако нещо те кара да се чувстваш дискомфортно в кожата си, и можеш да го промениш, ще намериш начин. ;)

Добре де, при Каляшева една процедура мезотерапия на каква цена е, че нещо не успях да открия ценоразпис :idea:

Не зная, никога не съм се подлагала. Обади се и попитай, съмнявам се да ти откажат информация. ;)[/quote]

По телефона никъде няма да ти дадът точна информация. При всеки е индивидуално, зависи какво иска и какво е състоянието му.
Gorica23

Мнениеот donni » 20 Май 2015, 14:47

Аз пък несъвършенствата бих си ги покрила с татус, според вас това може ли да мине към естетичната дерматология? :roll: :D
donni

Мнениеот Neven498 » 21 Май 2015, 12:09

donni написа:Аз пък несъвършенствата бих си ги покрила с татус, според вас това може ли да мине към естетичната дерматология? :roll: :D

Бръчките на лицето - мал шанс. Пък и като се замислиш, май ще ти излезнат еднакво откъм финанси. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот donni » 21 Май 2015, 12:55

Neven498 написа:
donni написа:Аз пък несъвършенствата бих си ги покрила с татус, според вас това може ли да мине към естетичната дерматология? :roll: :D

Бръчките на лицето - мал шанс. Пък и като се замислиш, май ще ти излезнат еднакво откъм финанси. ;)

Ее... не става въпрос за лицето, говорих повече за поста на rose_92, а относно финансите, то тези ви процедури излизат драстично по-скъпи, заради поддържащите повторения, които трябва да се правят!
donni

Мнениеот Gorica23 » 21 Май 2015, 14:08

Защо, има хора, които си правят татуси и по лицето... :)
Виждала съм татуировки, които са направени преди да се появят стриите, гледката не е естетична, избледнял и деформиран татус, увиснала кожа...
Човек старее, не е като София ;) Грижите с възрастта се увеличават, ако искаш да изглеждаш добре.
Цената е напълно поносима спрямо резултата!
Gorica23

Мнениеот donni » 21 Май 2015, 15:25

Gorica23 написа:Защо, има хора, които си правят татуси и по лицето... :)
Виждала съм татуировки, които са направени преди да се появят стриите, гледката не е естетична, избледнял и деформиран татус, увиснала кожа...
Човек старее, не е като София ;) Грижите с възрастта се увеличават, ако искаш да изглеждаш добре.

Не мога да разбера защо се преиначават думите ми, като искате си правете не знам си какви терапии, аз казвам за някаква алтернатива, която бързо бива преиначена и изказана като смешна :evil: :evil: :evil:
Става въпрос за скриването на белезите, съответно стрии и подобни с татуси, не да се направиш нашарен още в училище и после да се чудиш защо толкова грозно стояло :evil: :evil:
И спрете с коментари тип Бг Мама, аз заради това се махнах от там и дойдох тук на спокойствие в приятелска атмосфера!
donni

Мнениеот Neven498 » 22 Май 2015, 11:40

donni написа:
Gorica23 написа:Защо, има хора, които си правят татуси и по лицето... :)

Не мога да разбера защо се преиначават думите ми, като искате си правете не знам си какви терапии, аз казвам за някаква алтернатива, която бързо бива преиначена и изказана като смешна :evil: :evil: :evil:
Става въпрос за скриването на белезите, съответно стрии и подобни с татуси, не да се направиш нашарен още в училище и после да се чудиш защо толкова грозно стояло :evil: :evil:
И спрете с коментари тип Бг Мама, аз заради това се махнах от там и дойдох тук на спокойствие в приятелска атмосфера!

Не зная кое се класифицира като коментар, тип "бг мама", но щом така го усещаш ;)
Не знаех за коя процедура говориш, съжалявам, ако съм те засегнала. Тук си говорим за естетична дерматология, затова и натам клони разговора. Никой няма против теб, или крайната му цел е да те засегне.
Аватар
Neven498

Мнениеот Gorica23 » 22 Май 2015, 15:01

Смехът е здраве! :)
Споделих наблюдения за татусите, лично аз нямам, за малко да си направя преди години...
Приятелка има на корема и след раждане положението стана страшно, подложи се на много по - инвазивни методи от естетичната дерматология за да се оправи.
Не съм искала никой да засегна, само споделям опит. :)
Gorica23

Мнениеот nushi.kisyova » 25 Май 2015, 12:51

Gorica23 написа:Смехът е здраве! :)
Споделих наблюдения за татусите, лично аз нямам, за малко да си направя преди години...
Приятелка има на корема и след раждане положението стана страшно, подложи се на много по - инвазивни методи от естетичната дерматология за да се оправи.
Не съм искала никой да засегна, само споделям опит. :)

Наистина е страшно, затова трябва да се правят с умисъл, а иначе могат да се правят корекции с още мастило, но при дамите не мисля, че е много удачно!
nushi.kisyova

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим