Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
15 Ное 2018, 17:34
И аз искам да си направя някаква процедура, която да ме освежи предколедно и новогодишно. Честно казано май съм за ботокс, но и назолабиалните гънки са силно изразени. В такива случаи отсъде се започва?
15 Ное 2018, 17:50
Аз на твое място първо бих се консултирала с лекар. Защото може да се окаже, че в твоя случай други процедури ще са по-адекватни.
Въпреки че едно освежаване на устните с хиалурон винаги седи много добре.
16 Ное 2018, 13:33
Хиалуронът стои много добре на всеки стига да е в умерени граници. На устни, на назолабиални само в точната мярка е разковничето.
16 Ное 2018, 17:24
Leonora написа:И аз искам да си направя някаква процедура, която да ме освежи предколедно и новогодишно. Честно казано май съм за ботокс, но и назолабиалните гънки са силно изразени. В такива случаи отсъде се започва?
Започва се от консултация със специалист. Ако не си полагала грижи за кожата си, нещата няма да се оправят с магическа пръчка. Ботокса върши чудеса, обаче само той не е достатъчен. Трябва да разберем, че е много важно да се полагат комплексни грижи за кожата за да се сведата процедурите до минимум.
19 Ное 2018, 18:10
Leonora написа:И аз искам да си направя някаква процедура, която да ме освежи предколедно и новогодишно. Честно казано май съм за ботокс, но и назолабиалните гънки са силно изразени. В такива случаи отсъде се започва?
Спокойно можеш едновременно да сложиш ботокс и да запълниш назолабиалните. Двете процедури не си пречат. Можеш и мезотерапия да направиш.
20 Ное 2018, 15:38
По принцип повечето жени комбинират филъри с ботокс и след това мезотерапия. Това е позната схема, стига да имаш финансовата възможност. Но сега покрай Коледа ще се навъдят доста промоции, така че трябва да сме нащрек.
21 Ное 2018, 15:07
annamaria написа:По принцип повечето жени комбинират филъри с ботокс и след това мезотерапия. Това е позната схема, стига да имаш финансовата възможност. Но сега покрай Коледа ще се навъдят доста промоции, така че трябва да сме нащрек.

На Скин Системс офертите са добри. Не знам дали обаче покрай Коледа няма да пуснат още намаления. Или пък защо не нещо за черен петък.
21 Ное 2018, 18:17
На мен ми предстоят пилинги за изравняване на тена. Това е съвета на Каляшева в моя случай, смятам да и се довера. Досега всичко, което ми е правила се оказа най-доброто за мен.
23 Ное 2018, 12:27
Pacienti написа:Не обичам да качвам мои снимки в интернет, но ще взема да пусна една да видите колко добре ми прави устните Каляшева. Даже веднага след процедурата не си личи.
Пациенти, това да не си ти?
https://web.facebook.com/drkaliasheva/p ... =3&theater