Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Куркума за прочистване – как се пие?

03 Апр 2015, 16:29

Опасявам се, че това, което си намерила ти също не е куркума, тъй като тя се среща изключително рядко! Бъдете внимателни, в големи дози тези ментета са опасни!

03 Апр 2015, 16:36

Защо да не е истинска куркумата, която я иам по магазините, може би ако се търси по био магазините ще се гарантира ли качеството ѝ?

Re: Кралиците на билките - най-полезните растения в борбата с болестите!

06 Апр 2015, 10:13

Джинджифилът е май най-великата билка на света! :) :mrgreen:

09 Апр 2015, 20:57

Никога не съм правила такъв тип прочистване, но наистина съм чувала, че куркумата е супер полезна.

09 Апр 2015, 21:29

Има много полезни билки, като цяло ако си хапваме от всичко то със сигурност бихме помогнали на здравето си!

21 Апр 2015, 15:41

Напоследък само за джинджифила чувам да се говори, сигурно той е най-полезната билка на света :)

21 Апр 2015, 16:43

Е те всички билки имат своите ползи - някои по-големи, други по-малки и всяка една билка има и специфични свойства. ;)

22 Апр 2015, 16:25

За мен няма да е никакво прочистване да пиеш куркума и да ядеш, както преди, така че мини само на постно, заедно с таблетките куркума, например :idea:

24 Апр 2015, 07:14

Ако човек знае да използва правилно билките, може да се определи и като късметлия, особено ако му и действат, както пише. :)

Re: Куркумата като лекарство, вярвате ли в силата й и знаете ли как да я прилагате?

22 Юни 2015, 12:52

Куркумата избелвала зъбите, не мога да повярвам, като се има предвид как оцветява ориза. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5