Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот annamaria » 26 Май 2015, 13:30

Според мен, за да докараш концентрацията на тези алоета, които пием ще са ти необходими изключително много растения, а не примерно имаш си саксия, късаш си, пиеш си. А и като откъснеш, надали веднага расте ново листо, нали :mrgreen: Така че няма как да стане ;) Хората са си го измисли. Е, може би ако имаш плантация :mrgreen:
annamaria

Мнениеот mangusta » 26 Май 2015, 14:38

annamaria написа:Според мен, за да докараш концентрацията на тези алоета, които пием ще са ти необходими изключително много растения, а не примерно имаш си саксия, късаш си, пиеш си. А и като откъснеш, надали веднага расте ново листо, нали :mrgreen: Така че няма как да стане ;) Хората са си го измисли. Е, може би ако имаш плантация :mrgreen:

А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?
mangusta

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Май 2015, 14:39

mangusta написа:А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?

Моля ти се!!! Животът е Алое и Лавилин!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
rabotnata pchela

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

Мнениеот Yarost » 26 Май 2015, 15:07

Вие направо изкукуригахте с това алое вера! Човек наистина да се замисли дали да не си купи и той! За смяната, даил не се получава привикване?
Yarost

Мнениеот kauda » 26 Май 2015, 15:16

Yarost написа:Вие направо изкукуригахте с това алое вера! Човек наистина да се замисли дали да не си купи и той! За смяната, даил не се получава привикване?

Аз мисля, че масовото изкукуригване не е на добре, много тенденциозно с това алое, не бих си взела. :mrgreen:
Аватар
kauda

Мнениеот Yarost » 26 Май 2015, 15:46

kauda написа:
Yarost написа:Вие направо изкукуригахте с това алое вера! Човек наистина да се замисли дали да не си купи и той! За смяната, даил не се получава привикване?

Аз мисля, че масовото изкукуригване не е на добре, много тенденциозно с това алое, не бих си взела. :mrgreen:

Аз сериозно се замислям вече. Ще поизчакам още малко да видя кой какво, защото почват да се оформят фаворити. Поне е нещо натурално и близко до природата а не изкукуригване пои някакви химии и хапчета
Yarost

Мнениеот Kaya » 27 Май 2015, 11:13

На мен лично пиенето на алое на ми се вижда достатъчно, все пак концентрат, обработен и консервиран не е най-добрия начин за детоксикация. :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Bass » 27 Май 2015, 11:59

Kaya написа:На мен лично пиенето на алое на ми се вижда достатъчно, все пак концентрат, обработен и консервиран не е най-добрия начин за детоксикация. :roll:

Правилно! Защо да го концентрираш, като можеш да го направиш на салата... :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот Rali_hr » 27 Май 2015, 12:02

Bass написа:
Kaya написа:На мен лично пиенето на алое на ми се вижда достатъчно, все пак концентрат, обработен и консервиран не е най-добрия начин за детоксикация. :roll:

Правилно! Защо да го концентрираш, като можеш да го направиш на салата... :mrgreen:

Дойдох и аз да надникна в темата с детоксикацията, но това алое, аз не обичам да пия добавки по задължение, сякаш ми е неестествено, но Bass ти ме уби направо :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Bass » 27 Май 2015, 12:09

Rali_hr написа:
Bass написа:

Дойдох и аз да надникна в темата с детоксикацията, но това алое, аз не обичам да пия добавки по задължение, сякаш ми е неестествено, но Bass ти ме уби направо :mrgreen:

Ми някъде нагоре по темата дамите питаха как е на вкус. С домати и краставици ще стане чудно! Пък и това са си бая витамини :D
Аватар
Bass

ПредишнаСледваща

Назад към Диети