Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
27 Май 2015, 13:28
То за детоксикация може да се ползва и ябълков пектин, но явно алоето е на мода в момента, но пък пектина е за без пари направо. Иначе що ли пък да не се използва сока му като дресинг към салатите

)
27 Май 2015, 16:25
Бих предпочела да се пречистя цялата, отколкото на части, ефекта може да е по-бавен за всички места, но по-добър за цялото тяло.
27 Май 2015, 16:29
Rali_hr написа:То за детоксикация може да се ползва и ябълков пектин, но явно алоето е на мода в момента, но пък пектина е за без пари направо. Иначе що ли пък да не се използва сока му като дресинг към салатите

)
Този пектинът направо мога да си изповръщам червата казвам ви.
А откога има алое вера на нашия пазар? Относно листата и аз не съм за.
Гледам, че има и алое за стомах. Някой да има отзиви?
28 Май 2015, 08:07
Въпрос на вкус, със сигурност и алоето не е много вкусно. Иначе сега аз започнах да стоя по няколко дни само на плодове, чувствам се много добре, този начин на Kauda май е най-добър, няма купуване на излишни неща, а се хапва стабилно, само че зеленчуци
28 Май 2015, 11:06
За прием на пектин знам една рецепта с кисело мляко, но тя е за драстично отслабване при сериозно затлъстели хора.
28 Май 2015, 11:25
rabotnata pchela написа:Mon_ton написа:Аз често си правя детоксикация, най-често пролетта и есента, карам по 4-5 дена само на плодове, свежи салати, сок

Как не се гърчите от глад се чудя

Какво толкова има да се гладува, като си хапваш на всеки час по един плод или две шепи с череши, или моркови с соров слънчоглед, няма как да огладнееш
28 Май 2015, 12:05
Това ядене по цял ден не е ли на обратния ефект на отслабването и прочистването?
28 Май 2015, 14:36
Алоето не се приема с цел отслабване, а с цел прочистване на организма от токсините. Няма хапче-чудо за сваляне на килограмите. Жалко, че много все още не са го проумяли.
28 Май 2015, 14:46
Neven498 написа:Алоето не се приема с цел отслабване, а с цел прочистване на организма от токсините. Няма хапче-чудо за сваляне на килограмите. Жалко, че много все още не са го проумяли.

Че няма хапче за отслабване - няма, ама алоето пък колко прочиства

И как и разбираш, че си достатъчно прочистен и защо трябва да става с алое като има и друг начин - с правилно хранене?!
28 Май 2015, 15:04
Мади Ранчева написа:Neven498 написа:Алоето не се приема с цел отслабване, а с цел прочистване на организма от токсините. Няма хапче-чудо за сваляне на килограмите. Жалко, че много все още не са го проумяли.

Че няма хапче за отслабване - няма, ама алоето пък колко прочиства

И как и разбираш, че си достатъчно прочистен и защо трябва да става с алое като има и друг начин - с правилно хранене?!
Разбира се, че има различни алтернативи. Тази е последната нашумяла, която от личен опит вече мога да кажа, че е ефективна. То е въпрос на усещане на организма. Ако мислиш, че пречистване с диета с кленов сироп или пък изцяло плодов режим ще ти се отразят добре, то тогава трябва да опиташ. Иначе няма как да знаеш кое действа и кое не