Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот annamaria » 28 Май 2015, 15:55

rabotnata pchela написа:
mangusta написа:А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?

Моля ти се!!! Животът е Алое и Лавилин!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Чакай малко :idea: Какво хейтиш само, обикаляйки из темите :?: Темата е идеи за детоксикация, нали? Като не ти харесва темата и идеите, които се обсъждат просто не идваш тук, нали така?
annamaria

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

Мнениеот qwerryyy » 28 Май 2015, 15:58

Snejna написа:Това ядене по цял ден не е ли на обратния ефект на отслабването и прочистването?

защо да е така, все пак си хапваш по малко и определени неща ;)
Аватар
qwerryyy

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Май 2015, 16:03

annamaria написа:
rabotnata pchela написа:
mangusta написа:А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?

Моля ти се!!! Животът е Алое и Лавилин!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Чакай малко :idea: Какво хейтиш само, обикаляйки из темите :?: Темата е идеи за детоксикация, нали? Като не ти харесва темата и идеите, които се обсъждат просто не идваш тук, нали така?

:lol: :lol: :lol: :lol: Дишай спокойно, ще си обикалям колкото си искам. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 28 Май 2015, 17:18

Да е вкусно, не е вкусно Алоето, на салата не съм го пробвала, още повече май е препоръчително на гладно да се взима.
Сега да ви хвърля в размисли..., цялата тази детоксикация, може ли да спре или намали появата на ново нежелано окосмяване, ако хормоните са ок?
Gorica23

Мнениеот kauda » 29 Май 2015, 08:10

Gorica23 написа:Да е вкусно, не е вкусно Алоето, на салата не съм го пробвала, още повече май е препоръчително на гладно да се взима.
Сега да ви хвърля в размисли..., цялата тази детоксикация, може ли да спре или намали появата на ново нежелано окосмяване, ако хормоните са ок?

Gorica, аз алое на пия, както ти стана ясно, а карам на плодове или зеленчуци по 3 дена в месеца, а през седмицата имам разтоварващи дни. Сега лятото по-често хапвам само плодове или зеленчуци. :roll: Та.. общо взето за регулиране на окосмяването, можеш да пиеш чай от джоджен, супер ефикасен е точно за това, а и отгоре на всичкото бори целулита! :) А до колкото си спомням, имаше и хомеопатия срещу окосмяването, но нямам спомен точно какво беше.
Аватар
kauda

Мнениеот annamaria » 29 Май 2015, 11:44

S_Milenska написа:Здравейте, аз пия винаги един и същи вид алое, започнах с този http://apteka.framar.bg/30035050/%D0%B0 ... mic-health и не съм го сменяла.
Свалих около 3кг. за цялата година без други диети. Пия по една лъжичка на ден, на мен ми е що горе приятен вкуса и ги пия така. Ако имате други въпроси ще ви отговоря. Не обичам да сменям продуктите, вярвам, че всеки един има определено действие, което следва, затова не ги смесвам.

Защо по една? Пише по две? Аз като свърша втората бутилка ще сменям, но имаш право, че постоянството би довело до желан ефект. Аз просто искам да опитам и друго и да видя кое е моето :)

Gorica23, как ще има връзка детоксикацията с окосмяването :shock: Не мисля, че алоето би променило нещо.
Filipa написа:За прием на пектин знам една рецепта с кисело мляко, но тя е за драстично отслабване при сериозно затлъстели хора.

Моля да я споделиш ;)

За плодовете - това е ок за хората, които не трупат от плодове. Аз дебелея от плодове и няма как.
annamaria

Мнениеот gomez123 » 29 Май 2015, 15:25

kauda написа:
Gorica23 написа:Да е вкусно, не е вкусно Алоето, на салата не съм го пробвала, още повече май е препоръчително на гладно да се взима.

Gorica, аз алое на пия, както ти стана ясно, а карам на плодове или зеленчуци по 3 дена в месеца, а през седмицата имам разтоварващи дни. Сега лятото по-често хапвам само плодове или зеленчуци. :roll: Та.. общо взето за регулиране на окосмяването, можеш да пиеш чай от джоджен, супер ефикасен е точно за това, а и отгоре на всичкото бори целулита! :) А до колкото си спомням, имаше и хомеопатия срещу окосмяването, но нямам спомен точно какво беше.

Ако има нещо, което да забавя на окосмяването, то това е епилатор или кола маска, не се надявайте на чайове и т.н., така че смятам за несериозно да обсъждате подобен тип неща в темата за детоксикация, особено що се отнася до случай, в който са наред хормоните!
gomez123

Мнениеот Lollipop » 30 Май 2015, 11:57

Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?
Аватар
Lollipop

Мнениеот annamaria » 01 Юни 2015, 12:08

Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?

Ами аз отслабнах, но на нито едно от шишетата не пише, че е средство за отслабване или, че се отслабва :roll: Може би защото е вторичен ефект на изчистването на организма и не го пишат :roll:
annamaria

Мнениеот Mamacita » 01 Юни 2015, 13:22

annamaria написа:
Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?

Ами аз отслабнах, но на нито едно от шишетата не пише, че е средство за отслабване или, че се отслабва :roll: Може би защото е вторичен ефект на изчистването на организма и не го пишат :roll:

Добре де, аз съм си невежа в това отношение, ама тогава по какво разбирате, че сте детоксикирани :roll:
Mamacita

ПредишнаСледваща

Назад към Диети