Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

Мнениеот kalinka-kuku » 01 Юни 2015, 17:05

Mamacita написа:
annamaria написа:
Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?

Ами аз отслабнах, но на нито едно от шишетата не пише, че е средство за отслабване или, че се отслабва :roll: Може би защото е вторичен ефект на изчистването на организма и не го пишат :roll:

Добре де, аз съм си невежа в това отношение, ама тогава по какво разбирате, че сте детоксикирани :roll:

Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот kauda » 01 Юни 2015, 17:08

наистина много странични ефекти ги дават като в резултат на детоксикацията. :roll:
Аватар
kauda

Мнениеот annamaria » 02 Юни 2015, 11:17

:o Главоболие и пъпки?
Сега ми се обясняват пъпките, които никога не съм имала през живота си :shock: Сериозно ли говорите?
А аз главно за регулиране го почнах, то какво стана :lol:
annamaria

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот annamaria » 02 Юни 2015, 11:25

Да, разбира се! :P
Да ви питам, наистина ли по време на детоксикация било то с алое или с нещо друго може да ти избият пъпки и да имаш главоболие. Едва ли не това било признак, че наистина си чистиш организма?
annamaria

Мнениеот Snejna » 02 Юни 2015, 11:39

marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.

Toва и аз съм го чувала - колкото е по-гадно, толкова е по-голям ефекта, но дали е истина не знам. Знам че много страдат от замайване, главоболие, отпадналост, това бил ефекта на пречистването, не знам до кога продължава.
Аватар
Snejna

Мнениеот annamaria » 02 Юни 2015, 11:48

Snejna написа:
marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.

Toва и аз съм го чувала - колкото е по-гадно, толкова е по-голям ефекта, но дали е истина не знам. Знам че много страдат от замайване, главоболие, отпадналост, това бил ефекта на пречистването, не знам до кога продължава.

Аз лично мога да кажа, че откакто пия алое наистина избиха някакви пъпки, но въобще не бях направила връзката :) Замайване и отпадналост - не съм забелязала, даже напротив.
annamaria

Мнениеот Lili_pili » 02 Юни 2015, 12:33

Snejna написа:

но това тези, които стоят гладни ли ,иначе ако е само да пиеш алое като анамария, надали ще се замаяш :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот Neven498 » 02 Юни 2015, 13:23

annamaria написа:Да, разбира се! :P
Да ви питам, наистина ли по време на детоксикация било то с алое или с нещо друго може да ти избият пъпки и да имаш главоболие. Едва ли не това било признак, че наистина си чистиш организма?

Мисля, че е нормално. Все пак токсините трябва да избият отнякъде. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Bass » 02 Юни 2015, 13:36

Харесва ми как от диета и здравословно пречистване на тялото стигнахте до масова истерия от пъпки и главоболие :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот miron » 02 Юни 2015, 13:47

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bass написа:Харесва ми как от диета и здравословно пречистване на тялото стигнахте до масова истерия от пъпки и главоболие :mrgreen:
miron

ПредишнаСледваща

Назад към Диети