Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

11 Юни 2015, 13:40

Jully написа:Пълна детоксикация може да се направи като влезете в някое определено заведение. :)

Психиатрично ли имаш предвид? :lol: :lol: :lol:

11 Юни 2015, 16:31

Не знам тази Емилова, която прави лечебни гладувания не са ли точно за тази цел,но знам че е много скъпо ...

12 Юни 2015, 11:48

Kaya написа:Не знам тази Емилова, която прави лечебни гладувания не са ли точно за тази цел,но знам че е много скъпо ...

Аз също знам, че и не са особено полезни нейните т.н. режими.
Някой ще ми каже ли дали алоето трябва да се пие на гладно (не се сетих да прочета, но мисля, че не е упоменато) и ако да, защо :roll: ?

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

12 Юни 2015, 13:17

Сега ме хвана яд, че не знаех за тези пости :( С цялото разнообразие на зеленини, зеленчуци и заедно с алоето щеше да ми се получи доста добре. :evil:

12 Юни 2015, 16:11

Jully написа:Пълна детоксикация може да се направи като влезете в някое определено заведение. :)

В такива заведения може да ме вкарат само със съдебна заповед! :)

annamaria, препоръчително е да се взима на гладно, предполагам за да се усвои по бързо от организма... :)

15 Юни 2015, 10:12

annamaria написа:Сега ме хвана яд, че не знаех за тези пости :( С цялото разнообразие на зеленини, зеленчуци и заедно с алоето щеше да ми се получи доста добре. :evil:

То не пречи да започнеш, макар и не по календара. Надали ще навреди ;)

15 Юни 2015, 11:33

annamaria написа:Сега ме хвана яд, че не знаех за тези пости :( С цялото разнообразие на зеленини, зеленчуци и заедно с алоето щеше да ми се получи доста добре. :evil:

ти пак можеш да си ги изкараш, така или иначе не вярвам, че постиш истински - с въздържание от алкохол, от секс и изобщо интимни ласки, както и да си вземаш накрая причастие в църквата, така че какво ти пречи да започнеш, когато на теб ти харесва ;)

15 Юни 2015, 12:18

Kaya написа:Не знам тази Емилова, която прави лечебни гладувания не са ли точно за тази цел,но знам че е много скъпо ...

Дами, още ли се инатите и не ядете? Хубаво се пречиствате, ама само с алое не става. И храна трябва! :mrgreen:

15 Юни 2015, 17:14

Lollipop написа:

ти пак можеш да си ги изкараш, така или иначе не вярвам, че постиш истински - с въздържание от алкохол, от секс и изобщо интимни ласки, както и да си вземаш накрая причастие в църквата, така че какво ти пречи да започнеш, когато на теб ти харесва ;)
Отчайваш направо с всички тези изисквания... :lol:

16 Юни 2015, 15:33

Bass написа:

Дами, още ли се инатите и не ядете? Хубаво се пречиствате, ама само с алое не става. И храна трябва! :mrgreen:

Храна, ама храна = токсини :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45