Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

Мнениеот annydance » 08 Юли 2015, 14:43

Pipilota написа:Когато усещам тежест в корема, уморена съм и изнервена от всичко и всички около мен точно тогава осъзнавам, че имам нужда от едно прочистване за 3-4 дена след това съм нов човек, сякаш всичко отрицателно просто е изчезнало :)

Обикновено при мен се получава това преди цикъл и по време на цикъл си правя прочистване, тъй като благодарение на ПМС-то съм изяла шоколади с килограми :mrgreen:
annydance

Мнениеот Pipilota » 09 Юли 2015, 10:28

annydance написа:
Pipilota написа:Когато усещам тежест в корема, уморена съм и изнервена от всичко и всички около мен точно тогава осъзнавам, че имам нужда от едно прочистване за 3-4 дена след това съм нов човек, сякаш всичко отрицателно просто е изчезнало :)

Обикновено при мен се получава това преди цикъл и по време на цикъл си правя прочистване, тъй като благодарение на ПМС-то съм изяла шоколади с килограми :mrgreen:

Аз нямам симптоми преди цикъл, но когато си хапвам повече после задължително си правя разтоварващ ден.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lisica » 15 Юли 2015, 14:04

Аз си мисля, че просто трябва да имаме система, иначе тежестта в черния дроб, умората, отеклите крака, измореното лице, мръсната кожа са все признаци, че трябва да се изчистим малко! :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Jully » 15 Юли 2015, 15:35

Lisica написа:Аз си мисля, че просто трябва да имаме система, иначе тежестта в черния дроб, умората, отеклите крака, измореното лице, мръсната кожа са все признаци, че трябва да се изчистим малко! :)

:mrgreen: Страшно звучи, но си напълно права:)
Аватар
Jully

Мнениеот dejavu » 15 Юли 2015, 16:20

Jully написа:
Lisica написа:Аз си мисля, че просто трябва да имаме система, иначе тежестта в черния дроб, умората, отеклите крака, измореното лице, мръсната кожа са все признаци, че трябва да се изчистим малко! :)

:mrgreen: Страшно звучи, но си напълно права:)

Тежест в черния дроб :?: :?: :?: :shock: :o Май доста сте го закъсали, аз се стремя да внимавам с доста от нещата, които ям и да ти кажа никога не съм усещала подобно нещо като тежест, независимо къде :mrgreen:
dejavu

Мнениеот Tinki » 17 Юли 2015, 10:45

аз си познавам по бузите. натежат ли ми,усещам,че е време да премина към детоксикация.
Tinki

Мнениеот BeenieGal » 17 Юли 2015, 11:04

Tinki написа:аз си познавам по бузите. натежат ли ми,усещам,че е време да премина към детоксикация.

Хмм... зависи за кои бузи става дума, но това е странно, имаш предвид, че отслабваш само с детоксикация, така ли? :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Jully » 21 Юли 2015, 17:07

Tinki написа:аз си познавам по бузите. натежат ли ми,усещам,че е време да премина към детоксикация.

Как го усещаш? НИкога не съм имала чувството, че бузите ми тежат, имаш предвид че напълняваш ли? :roll:
Аватар
Jully

Мнениеот Pipilota » 21 Юли 2015, 21:58

А намиратв ли си другарчета или саюи се справяте със детоксикацията за мен всяко нещо е по-приятно и надъхяащо с другарче! [emoji4]
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот lussy » 22 Юли 2015, 09:47

Pipilota написа:А намиратв ли си другарчета или саюи се справяте със детоксикацията за мен всяко нещо е по-приятно и надъхяащо с другарче! [emoji4]

Аз си падам вълк-единак, така че рядко ми е трябвало чужда подкрепа, за да предприемам нещо такова, а сега толкова нищо не ми се яде, че без да искам си правя детоксикация!
lussy

ПредишнаСледваща

Назад към Диети