Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

22 Юли 2015, 10:58

аз не вярвам вдетоксикациите какво значи това че не трябва да се яде?!

Re: Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

22 Юли 2015, 11:36

Slavena написа:аз не вярвам вдетоксикациите какво значи това че не трябва да се яде?!

Ами яж си, Славенче, като не чувстваш нужда, какво толкова...

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

27 Юли 2015, 18:19

Колко трябва да сте луди, че да се оставите пиявици да ви източват кръвчицата? :lol:

27 Юли 2015, 18:41

Локумът написа:Колко трябва да сте луди, че да се оставите пиявици да ви източват кръвчицата? :lol:

И аз това се чудя, не мога да си представя колко отвратително ще е усещането, странно е, че има хора, които биха го пробвали и дори търсят варианти за готини пиявици! :shock:

28 Юли 2015, 13:54

marsu написа:
Локумът написа:Колко трябва да сте луди, че да се оставите пиявици да ви източват кръвчицата? :lol:

И аз това се чудя, не мога да си представя колко отвратително ще е усещането, странно е, че има хора, които биха го пробвали и дори търсят варианти за готини пиявици! :shock:

Абе вие мъжете не зная как си представяте точно разни неща, но предполагам се сещате, че няма как да замине повече кръв, отколкото при един обикновен цикъл :idea: :lol:

03 Авг 2015, 17:18

какво значение има цикъла, никой не е казал, че ще те източат и ще се превърнеш в стафида, просто е ужасно грозно!

03 Авг 2015, 17:29

kauda написа:какво значение има цикъла, никой не е казал, че ще те източат и ще се превърнеш в стафида, просто е ужасно грозно!

И на мен ми е грозно и гнусно! Пиявици за това все пак, гадуууст! :mrgreen:

03 Авг 2015, 19:50

Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!

13 Авг 2015, 14:15

Pipilota написа:Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!

С краката и рибите съм го пробвала в Гърция, странно е но не е неприятно, освен ако не обичаш да усещаш докосването на рибите. :) Пиявици не съм пробвала и не бих, тва пие кръвчица!

13 Авг 2015, 16:01

IИ двете ми звучат доста гадно честно да си призная. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 45