Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
22 Юли 2015, 10:58
аз не вярвам вдетоксикациите какво значи това че не трябва да се яде?!
22 Юли 2015, 11:36
Slavena написа:аз не вярвам вдетоксикациите какво значи това че не трябва да се яде?!
Ами яж си, Славенче, като не чувстваш нужда, какво толкова...
27 Юли 2015, 18:19
Колко трябва да сте луди, че да се оставите пиявици да ви източват кръвчицата?
27 Юли 2015, 18:41
Локумът написа:Колко трябва да сте луди, че да се оставите пиявици да ви източват кръвчицата?

И аз това се чудя, не мога да си представя колко отвратително ще е усещането, странно е, че има хора, които биха го пробвали и дори търсят варианти за готини пиявици!
28 Юли 2015, 13:54
marsu написа:Локумът написа:Колко трябва да сте луди, че да се оставите пиявици да ви източват кръвчицата?

И аз това се чудя, не мога да си представя колко отвратително ще е усещането, странно е, че има хора, които биха го пробвали и дори търсят варианти за готини пиявици!

Абе вие мъжете не зная как си представяте точно разни неща, но предполагам се сещате, че няма как да замине повече кръв, отколкото при един обикновен цикъл
03 Авг 2015, 17:18
какво значение има цикъла, никой не е казал, че ще те източат и ще се превърнеш в стафида, просто е ужасно грозно!
03 Авг 2015, 17:29
kauda написа:какво значение има цикъла, никой не е казал, че ще те източат и ще се превърнеш в стафида, просто е ужасно грозно!
И на мен ми е грозно и гнусно! Пиявици за това все пак, гадуууст!
03 Авг 2015, 19:50
Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!
13 Авг 2015, 14:15
Pipilota написа:Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!
С краката и рибите съм го пробвала в Гърция, странно е но не е неприятно, освен ако не обичаш да усещаш докосването на рибите.

Пиявици не съм пробвала и не бих, тва пие кръвчица!
13 Авг 2015, 16:01
IИ двете ми звучат доста гадно честно да си призная.