14 Авг 2015, 09:52
19 Авг 2015, 11:46
svetlozara написа:Pipilota написа:Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!
С краката и рибите съм го пробвала в Гърция, странно е но не е неприятно, освен ако не обичаш да усещаш докосването на рибите.Пиявици не съм пробвала и не бих, тва пие кръвчица!
19 Авг 2015, 16:21
Lyomi написа:svetlozara написа:Pipilota написа:Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!
С краката и рибите съм го пробвала в Гърция, странно е но не е неприятно, освен ако не обичаш да усещаш докосването на рибите.Пиявици не съм пробвала и не бих, тва пие кръвчица!
Е това е малко като приказката, роди едно дете, та да ти се смени кръвта, та това си е почти буквално
25 Авг 2015, 12:40
03 Сеп 2015, 14:55
Mauritius написа:Само с пиявици няма да я бъде тая работа, те от една страна смучат, но от друга ти като продължават да се тровиш как да стане тази работа, та да се прочистиш?
04 Сеп 2015, 14:03
04 Сеп 2015, 14:52
Lili_pili написа:Пълна детоксикация е най-добре да си направите в някоя болница под лекарско наблюдение, другите методи са по-скоро за частично пречистване на организма
02 Ное 2015, 15:35
02 Ное 2015, 15:45
fawla написа:И все пак дори и с наличието на медицински персонал, пиявицата си ми остава еднакво противна.
02 Ное 2015, 16:38
Mamacita написа:fawla написа:И все пак дори и с наличието на медицински персонал, пиявицата си ми остава еднакво противна.
Съвсем нормално, но бих я предпочела пред шепа хапчета