Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

14 Авг 2015, 09:52

Съгласен съм , по-добре яжте само плодове пред това да ви смучат кръвчицата, да не се връщаме във вампирските времена. :lol:

19 Авг 2015, 11:46

svetlozara написа:
Pipilota написа:Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!

С краката и рибите съм го пробвала в Гърция, странно е но не е неприятно, освен ако не обичаш да усещаш докосването на рибите. :) Пиявици не съм пробвала и не бих, тва пие кръвчица!

Е това е малко като приказката, роди едно дете, та да ти се смени кръвта, та това си е почти буквално :lol:

19 Авг 2015, 16:21

Lyomi написа:
svetlozara написа:
Pipilota написа:Мен да си призная страх ме е, освен, че ме и гнус разбира се. Някой наистина пробвал ли е да го смучат пиявици? Има една терапия за краката, дето рибки ядат мъртвата кожа ама и това не ми харесва като идея!

С краката и рибите съм го пробвала в Гърция, странно е но не е неприятно, освен ако не обичаш да усещаш докосването на рибите. :) Пиявици не съм пробвала и не бих, тва пие кръвчица!

Е това е малко като приказката, роди едно дете, та да ти се смени кръвта, та това си е почти буквално :lol:

Пффф, радвам се, че не познават такива хора, от които да чувам подобни приказки :mrgreen: Но пиявиците от едно време са си лечебни :idea:

25 Авг 2015, 12:40

Само с пиявици няма да я бъде тая работа, те от една страна смучат, но от друга ти като продължават да се тровиш как да стане тази работа, та да се прочистиш?

03 Сеп 2015, 14:55

Mauritius написа:Само с пиявици няма да я бъде тая работа, те от една страна смучат, но от друга ти като продължават да се тровиш как да стане тази работа, та да се прочистиш?

С повече пиявици, докато не се превърнеш в тях крал! :lol: :lol: :lol:

04 Сеп 2015, 14:03

Пълна детоксикация е най-добре да си направите в някоя болница под лекарско наблюдение, другите методи са по-скоро за частично пречистване на организма

04 Сеп 2015, 14:52

Lili_pili написа:Пълна детоксикация е най-добре да си направите в някоя болница под лекарско наблюдение, другите методи са по-скоро за частично пречистване на организма

Съгласна съм, и в това число нека да включат и пиявици и подобни гадинки!

02 Ное 2015, 15:35

И все пак дори и с наличието на медицински персонал, пиявицата си ми остава еднакво противна.

02 Ное 2015, 15:45

fawla написа:И все пак дори и с наличието на медицински персонал, пиявицата си ми остава еднакво противна.

Съвсем нормално, но бих я предпочела пред шепа хапчета ;)

02 Ное 2015, 16:38

Mamacita написа:
fawla написа:И все пак дори и с наличието на медицински персонал, пиявицата си ми остава еднакво противна.

Съвсем нормално, но бих я предпочела пред шепа хапчета ;)

Не знам! :) Надали има хапчета за детоксикация ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45