Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
23 Авг 2016, 13:28
nefertiti написа:за какво ги пият 20 годишните?
Момичетата имат големи проблеми в тая възраст.

Нормално е да си ги пият за нерви. Имах едн апозната колежка в уни, която беше луда, все беше изнервена, пиеше валериан и си мислеше, че е най-великата.
08 Сеп 2016, 11:36
Ако на 20 години пиеш мента, глог и валериан, до стари години на какво ли трябва да си преминал, за да издържиш на напрежение и да си спираш нервите

?
08 Сеп 2016, 14:07
На 20 не би трябвало да се прибягва до нервноуспокояващи, а по-скоро да се мисли за премахване на стреса, повече движение, по-здравословни навици...
08 Сеп 2016, 14:27
Това май за всички възрасти важи, не само за 20-годишните

. Че се налага да си успокояваме нервите, налага се, но поне да е по-рядко.
09 Сеп 2016, 10:08
така е. ежедневието ни е напрегнато и на много хора им се отразява силно на нервите. все някак трябва да се справяме, но първо трябва да се пробва да се намали стреса по естествен начин.
09 Сеп 2016, 10:54
Човек е сложно нещо и понякога се случват ситуации в живота, когато не можеш да се съвземеш бързо и със собствени сили. Тогава идват на помощ подобни средства.
10 Сеп 2016, 09:59
като по време на кандидат студентските кампании. мента,глог и валериан си е класика тогава!
ама не толкова кандидатите, колкото майте им :)
10 Сеп 2016, 10:13
Те горките майки през целия си живот трябва да го пият това нещо, малко ли им се струпва на главата

?
12 Сеп 2016, 09:53
Тази година май има по-малко потребление от кандидат-студентски майки. Днес пише в един вестник, че имало криза за студенти и 3000 свободни места във вузовете. Не знам до колко е вярно, но според мен това е не по-малко стресиращо.
13 Сеп 2016, 16:03
Ами хората видяха, че няма кой знае какво значение дали си учил или не и не се натискат толкова да са висшисти. Иначе аз съм пил мента, глог и валериан и не ми е дразнило.