Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: И вие ли смятате, че една жена прави по-често секс, когато повечето й приятели са мъже?

Мнениеот Elica » 26 Яну 2015, 17:23

Andrey написа:
S_Milenska написа:Не мисля, че е от особено значение! Жената е сексуална по една или друга причина, не са от значение приятелите дали са мъже или жени.

Ами, ако се повлияява от приятелките си, които правят секс веднъж на 2 месеца.. ;)

:? И все пак не ми се вярва на мен да има връзка приятелите със секса, или го правиш или не!
Аватар
Elica

Re: И вие ли смятате, че една жена прави по-често секс, когато повечето й приятели са мъже?

Мнениеот Ваня Стойчева » 26 Яну 2015, 17:50

О, да по едно време, когато се събирахме постоянно с разни разведени мъже, моят започна да обръща повече внимание на жена си - т.е. на мен :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Krum » 27 Яну 2015, 14:02

Да, много ясно. Имах една приятелка, която не искаше изобщо да правим секс, все беше с едни кокошки, а имах една друга, която излизаше все с разни мъже по дискотеки и беше супер дива и сексуална. :)
Аватар
Krum

Мнениеот silver933 » 30 Яну 2015, 12:40

Възможно е, сега пък и с новото хапче против изневери сексът с мъжа ѝ ще стане поне двойно повече! :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 30 Яну 2015, 13:36

silver933 написа:Възможно е, сега пък и с новото хапче против изневери сексът с мъжа ѝ ще стане поне двойно повече! :lol:

:lol: Еее! :) хубава работа, но ако има повече от 1 партньор за изневери и да речем е близка с всичките си мъжки приятели, то дали мъжът ѝ ще успее да смогне? :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 30 Яну 2015, 14:34

Жената си прави толкоав секс, колкото си иска, според мен пък може и да има конкуренция с другите жени, не мисля, че има значение какви приятели имаме.
Аватар
Snejna

Мнениеот MerryPop » 30 Яну 2015, 14:40

Snejna написа:Жената си прави толкоав секс, колкото си иска, според мен пък може и да има конкуренция с другите жени, не мисля, че има значение какви приятели имаме.
Права си, много зависи от това как се чувства самата жена, какво е ежедневието й, не може цял ден да е вадила камъни с мъжете и да очакваш, че ще й секс като се прибере :D
MerryPop

Мнениеот Kremiliya » 30 Яну 2015, 18:35

Значи какво излиза, ако искате да правите повече секс, мъже, запознайте жените си с всичките си приятели и колеги! :lol:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Mon_ton » 30 Яну 2015, 19:19

Kremiliya написа:Значи какво излиза, ако искате да правите повече секс, мъже, запознайте жените си с всичките си приятели и колеги! :lol:

А има мъже, които ревнуват жените си от приятелите си, голяма грешка, а като сложат и хапчето против изневяра, секса с жена им им е в кърпа вързан. :lol:
Аватар
Mon_ton

Re: Правили ли сте секс в офиса???

Мнениеот Krum » 04 Фев 2015, 15:57

То желанието едно на ръка, ама да има и с кого, то не стига някоя само да е навита, ами трябва и да ми харесва. :lol:
Аватар
Krum

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже