Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Ginger » 01 Дек 2015, 12:53

Lollipop написа:Хахахах :) Заспиването наистина ще е кофти, е на мен ми се е случвало да се чудя кога ще свърши купона, че да мога да заспя най-накрая. Какво да правиш, желанието за сън понякога е много по-силно от всичко останало. :rolling:

Ставаш, правиш две обиколки на блока/къщата и се прибираш разсънен, загрял... готов :smile: :smile:
Ginger

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Kaya » 01 Дек 2015, 12:59

Lollipop написа:Хахахах :) Заспиването наистина ще е кофти, е на мен ми се е случвало да се чудя кога ще свърши купона, че да мога да заспя най-накрая. Какво да правиш, желанието за сън понякога е много по-силно от всичко останало. :rolling:

Е, то става възможно най-вълнуващо по този начин, факт е това. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Andrey » 01 Дек 2015, 17:07

Ай ся, в едната тема викате да почне да се смее при свалянето на гащите, тук да заспива, ехоо :) не го ли харесвате тоя секс?
Аватар
Andrey

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот qwerryyy » 02 Дек 2015, 15:06

Ако правиш секс на улицата, нормалнод а те намери някой :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот MGB » 02 Дек 2015, 15:49

Lollipop написа:То навсякъде може и да е рисково и да е много забавно, май където има риск да те хванат или да ти се закачи някоя буболечка на кофти места е най-весело :)

Е това с бубите са непредвидени рискове, но няма как да не си наясно, когато ги предприемаш, а всяко друго нещо е въпрос на внимание от ваша страна!
MGB

Мнениеот kauda » 02 Дек 2015, 15:57

Вие се смеете, но един приятел го беше захапал един кърлеж на най-милото му място, голям шок беше. :)
Аватар
kauda

Мнениеот donni » 02 Дек 2015, 16:47

kauda написа:Вие се смеете, но един приятел го беше захапал един кърлеж на най-милото му място, голям шок беше. :)

Е, точно за това иде реч, но след това не мога да си представя как са го вадили :-|
donni

Мнениеот Lollipop » 21 Дек 2015, 14:50

Andrey написа:Ай ся, в едната тема викате да почне да се смее при свалянето на гащите, тук да заспива, ехоо :) не го ли харесвате тоя секс?

Харесваме го, но искаме всичко да му е перфектно, ако пръстите ни ще са по-успешни за какво ни е мъж :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот PasDeDeux » 22 Дек 2015, 17:49

На мен ако започне да ми мирише на нещо неприятно, нали знаете, че всеки си има специфична миризма, но тя често се мени, ако ми замирише на такова - гадно, просто ще стана и напусна, случвало ми се е, но чак по-късно го отчетох като смущаващо и кофти, ама какво да направя като ми се гади. :oops: :oops:
PasDeDeux

Мнениеот Ginger » 26 Дек 2015, 19:56

Мен стъпалата ме смущават най-често, съответно ако видя кофти или неизрязани нокти, то това може да убие всичко...
Ginger

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже