Както офиса си е мой, мога да си позволя мног неща да правя в моя офис, но ако съм на работа някъде, не бих решил да се отпускам да правя секс, за да диря адреналин. Явно съм стар за тея неща.
Особено, при възможност да бъдеш хванат от шефа, не бих го правила там, колкото и да ми звучи изкушаващо. Могат да си го позволят тези, които правят секс с шефа.
Седя и си мисля, кое е по-конфузно, да те хванат родителите като си тийнейджър и правиш секс или да те хванат децата ти тийнейджъри, докато правиш секс...
Локумът написа:Седя и си мисля, кое е по-конфузно, да те хванат родителите като си тийнейджър и правиш секс или да те хванат децата ти тийнейджъри, докато правиш секс...
И двете ми изглеждат много притеснителни,в единия случай да се засрамиш пред своя авторитет.. е малко притеснително, но от друга страна, детето ти да те види голо и как правиш секс.. хич не е весело.
О, с децата е много неловко! Снощи ми се случи нещо такова, направо ми призля, бяхме с мъжа ми сами, децата бяха долу да играят пред блока и синът ми си дойде ненадейно. Добре, че почна да подвиква от вратата още, та успях да изляза на бързо от спалнята и да му кажа, че баща му си почива, а аз съм сгъвала дрехите. Ама ви казвам, ръцете ми трепереха!
много конфузно, а и те почват да разбират, като ви видят зачервени и запотени, няма как д ане се досещат! Но пък какво да се прави, трябва да се учат децата, че това е начин на изразява не на любов и привързаност на възрастните и че той не е нещо срамно. :)
Абе това по филмите става, да се залюбиш с шефа, да удариш шестицата с него, да е много красив и готин, да е тайно супер герой и да правите зашеметяващ секс в офиса.
Аз се учудвам повече на такъв тип офис отношения, отколкото на сексът на обяд. Акосе случи с гаджето ми - защо да не, но между колеги съм много против. Притичването по хотелите също е доста обидно, не знам как може да се решават да правят такива неща...
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!