Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Правили ли сте секс в офиса???

Мнениеот Локумът » 26 Май 2017, 10:59

Както офиса си е мой, мога да си позволя мног неща да правя в моя офис, но ако съм на работа някъде, не бих решил да се отпускам да правя секс, за да диря адреналин. Явно съм стар за тея неща. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот Jully » 30 Май 2017, 15:11

Особено, при възможност да бъдеш хванат от шефа, не бих го правила там, колкото и да ми звучи изкушаващо. Могат да си го позволят тези, които правят секс с шефа.
Аватар
Jully

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот Локумът » 06 Юни 2017, 15:18

Седя и си мисля, кое е по-конфузно, да те хванат родителите като си тийнейджър и правиш секс или да те хванат децата ти тийнейджъри, докато правиш секс... :roll:
Аватар
Локумът

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Юни 2017, 16:30

Локумът написа:Седя и си мисля, кое е по-конфузно, да те хванат родителите като си тийнейджър и правиш секс или да те хванат децата ти тийнейджъри, докато правиш секс... :roll:

И двете ми изглеждат много притеснителни,в единия случай да се засрамиш пред своя авторитет.. е малко притеснително, но от друга страна, детето ти да те види голо и как правиш секс.. хич не е весело.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот vanessa_ » 07 Юни 2017, 12:51

На тази възраст предпочитам да ме хванат родителите ми,отколкото да ме хване детето ми... :lol:
vanessa_

Мнениеот Jully » 23 Юни 2017, 10:54

О, с децата е много неловко! Снощи ми се случи нещо такова, направо ми призля, бяхме с мъжа ми сами, децата бяха долу да играят пред блока и синът ми си дойде ненадейно. Добре, че почна да подвиква от вратата още, та успях да изляза на бързо от спалнята и да му кажа, че баща му си почива, а аз съм сгъвала дрехите. :mrgreen: Ама ви казвам, ръцете ми трепереха!
Аватар
Jully

Мнениеот vanusha » 23 Юни 2017, 14:01

много конфузно, а и те почват да разбират, като ви видят зачервени и запотени, няма как д ане се досещат! Но пък какво да се прави, трябва да се учат децата, че това е начин на изразява не на любов и привързаност на възрастните и че той не е нещо срамно. :)
vanusha

Мнениеот Pipilota » 04 Юли 2017, 15:22

Абе това по филмите става, да се залюбиш с шефа, да удариш шестицата с него, да е много красив и готин, да е тайно супер герой и да правите зашеметяващ секс в офиса.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Malina » 01 Сеп 2017, 09:55

Аз се учудвам повече на такъв тип офис отношения, отколкото на сексът на обяд. Акосе случи с гаджето ми - защо да не, но между колеги съм много против. Притичването по хотелите също е доста обидно, не знам как може да се решават да правят такива неща...
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Секс по време на обедната почивка?

Мнениеот Pipilota » 07 Сеп 2017, 17:56

Мен вепер ме мързи да правя секс, пък остава на обяд да се юрна да правя секс, айде да не ме мързи. Че и с някой колега? А те все не ме кефят..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже