valiart написа:О дааа, на какви ли не истории съм се наслушала и аз. Ама май има нещо вярно, че тез дето много приказват, нищо не вършат...
Аз затова си мълча, Валя

valiart написа:О дааа, на какви ли не истории съм се наслушала и аз. Ама май има нещо вярно, че тез дето много приказват, нищо не вършат...
kriskiss2001 написа:valiart написа:О дааа, на какви ли не истории съм се наслушала и аз. Ама май има нещо вярно, че тез дето много приказват, нищо не вършат...
Аз затова си мълча, Валя
valiart написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:О дааа, на какви ли не истории съм се наслушала и аз. Ама май има нещо вярно, че тез дето много приказват, нищо не вършат...
Аз затова си мълча, Валя
Супер си, kriskiss2001 !Има, има хляб в тебе
kriskiss2001 написа:И не само хляб иманяма да казвам и за еротични изпълнения в тоалетната на кино Арена, нито за случката с учителката по химия в класната стая, няма да кажа и че видях бикините и, а тя дори не ми направи забележка
southernsun написа:kriskiss2001 написа:И не само хляб иманяма да казвам и за еротични изпълнения в тоалетната на кино Арена, нито за случката с учителката по химия в класната стая, няма да кажа и че видях бикините и, а тя дори не ми направи забележка
Кое кино Арена? В кой град?
valiart написа:Ами да, то иначе за какво да ходиш на работа![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта