Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ифлуцид

05 Дек 2011, 23:13

По време на бременност или кърмене, Инфлуцид трябва да се приема само след консултация с лекар.

13 Дек 2011, 11:10

Аз също съм много доволна от Инфлуцид.Давах го профилактично миналата година през зимата на дъщеря ми когато тя беше на 1,6години.

14 Яну 2012, 09:18

Инфлуцид се приема от бременни и кърмачки и като профилактика, и като лечение. Не знам да има друго лекарство с такива показания на безопасност.

28 Яну 2012, 14:09

Здравейте! Искам да попитам може ли да се пие кафе и да се приемат ментови бонбони/таблетки против болки в гърлото в дните, в които се ползва Инфлуцид. По принцип хомеопатичните лекарства се смучат под езика, но за начина на приемане на Инфлуцид не видях да пише подобно нещо. Как точно трябва да се приема? Благодаря предварително!

30 Яну 2012, 11:02

Няма проблем да пиете кафе или смучете ментови бонбони, докато приемате Инфлуцид. Колкото до начина на приемане, Инфлуцид също се приема както повечето хомеопатични лекарства, смучейки се.

22 Мар 2012, 14:52

Само не знам, при профилактичен прием, когато се разболееш по сериозна и трябва да приемаш антибиотик, дали приемът трябва да се спре или не?

23 Мар 2012, 16:03

И аз съм давала Инфлуцид на дъщеричката си, но не и профилактично. По принцип рядко боледува, но педиатърката ме е посъветвала, ако я усетя, че настива, да започвам с Инфлуцид и витамини... Трудно ми е давам каквито и да е таблетки, защото всичко се изплюва. Пробвала съм със сокче, в чайчето, но винаги ги усеща. Иначе витамините си ги пие без проблем.

17 Апр 2012, 14:04

При кърмене колко често мога да приемам инфлуцид, започнах през два часа да го взимам, правилно ли е?

11 Май 2012, 12:47

Давала съм Инфлуцид на малката още при първите симптоми на хрема и настинка, и да чукна на дърво винаги ни е помагал. Преди да родя, бях скептично настроена към хомеопатията, но и по принцип не се разболявам често и не ми се е налагало да пия сериозни лекарства. Когато човек има дете, мисленето му се преобръща на 180 градуса :) Винаги давам първо хомеопатия и ако не овладеем положението с нея, което се е случвало само 2 пъти досега, прибягваме до по-сериозни мерки.

При Кашлица???

01 Мар 2013, 01:24

Какво мога да давам при кашлица? Усещам , че тази на сина ми ( 1г.5м.) се задълбочава. Кашля вече няколко дена като обикновенно това става заради секретите слизащи от носа( често му е запушен носа?). нО от 2 дена кашлицата се промени и усещам, че по скоро идва от гърдите. Приемем и съвет за нослето.
Благодаря :) :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4