Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
24 Апр 2015, 07:25
Е това вече е прекалена лудост. До някъде разбирам защо се ревнуват в двойките, но приятелите да те ревнуват от другите хора е откачено и крайно ненормално.
30 Апр 2015, 11:23
silver933 написа:Е това вече е прекалена лудост. До някъде разбирам защо се ревнуват в двойките, но приятелите да те ревнуват от другите хора е откачено и крайно ненормално.
Замислял ли си се, че може да им аи сексуално привличане?
30 Апр 2015, 12:26
S_Milenska написа:silver933 написа:Е това вече е прекалена лудост. До някъде разбирам защо се ревнуват в двойките, но приятелите да те ревнуват от другите хора е откачено и крайно ненормално.
Замислял ли си се, че може да им аи сексуално привличане?

То само това остава! Но това са повече женски глупости - отново. Досега не съм видял един мъж да ревнува приятелите си, но жените вие сте друго нещо! тцтцтцттц....
30 Апр 2015, 15:58
silver933 написа:То само това остава! Но това са повече женски глупости - отново. Досега не съм видял един мъж да ревнува приятелите си, но жените вие сте друго нещо! тцтцтцттц....
Колкото и да не ми се иска да го призная, мисля, че си напълно прав - само жените искаме всичко за себе си, само ние ревнуваме, дори и приятелките си, а да си признаем честно не винаги се радваме на тяхното щастие!
08 Май 2015, 15:23
Mon_ton написа:silver933 написа:То само това остава! Но това са повече женски глупости - отново. Досега не съм видял един мъж да ревнува приятелите си, но жените вие сте друго нещо! тцтцтцттц....
Колкото и да не ми се иска да го призная, мисля, че си напълно прав - само жените искаме всичко за себе си, само ние ревнуваме, дори и приятелките си, а да си признаем честно не винаги се радваме на тяхното щастие!
Защото във вашите глави се въртят много по-ненормални мисли, отколкото в мъжката глава.
08 Май 2015, 15:36
Локумът написа:Хубаво е, ако разбереш, че имаш такива приятели да ги разкараш овреме;)
Ха, ами ако не разбереш на време? Предполагам, че такива доброжелателни приятели биха направили всичко, за да се разделите с новото гадже, да не се виждате с новите приятели, а да бъдете само техни, ужас!
08 Май 2015, 16:13
А вие ревнувате ли приятелите си? На менлично ми е неприятно, когато приятелите ми излизат без мен и то без изобщо да ми се обадят, тогава ревнувам и съм сърдита.
08 Май 2015, 16:33
kauda написа:А вие ревнувате ли приятелите си? На менлично ми е неприятно, когато приятелите ми излизат без мен и то без изобщо да ми се обадят, тогава ревнувам и съм сърдита.
Е това е гадно, по-скоро им се сърдя в такива ситуации, но ако мой приятел излиза с други приятели, с които аз съм го запознала без да ми се обадят, тогава ревнувам и двете страни
03 Юни 2015, 11:37
Абе искаше ми се да кажа, че това е типично женско, но и на мен ми се е случвало. Какво да се прави, има и такива хора, които са обсебващи. Не са задължително лоши, но е хубаво да се изговарят тия неща и да се поставят някакви ясни граници, иначе става мазало и драма.
03 Юни 2015, 11:46
Bass написа:Абе искаше ми се да кажа, че това е типично женско, но и на мен ми се е случвало. Какво да се прави, има и такива хора, които са обсебващи. Не са задължително лоши, но е хубаво да се изговарят тия неща и да се поставят някакви ясни граници, иначе става мазало и драма.
Това е точно драма, но за мъже не мога да си го представя, признавам! Мисля, че мъжете са над тези чувства и глупости, нали за това са мъже