Мъжът - с или без брада - как предпочитате?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Със или без брада

Мнениеот Madame » 06 Апр 2012, 17:09

Харесвам мъже с брада!Добре поддържана и ароматна. Приятно гъделичка при целувка.Когато един човек има изградени хигиенни навици , няма значение дали е с брада или гладко избръснат. :roll:
Аватар
Madame

Мнениеот Didoncheto » 08 Апр 2012, 10:48

А какво ще кажете по въпроса - Със или без мустак? :lol: Напоследък се забелязва една тенденция, която на мен нещо не ми харесва... Брад Пит с мустак или пък Джъд Лоу и Колин Фарел... Визията и излъчването коренно се променят, но напоследък явно мустака се явява като някаква мода. Виж Милко Калайджиев без мустак, няма да е добре :lol:
На вас харесват ли ви мъже с мустаци? На мен - не :roll:

Brad Pitt.jpg
Brad Pitt.jpg (6.7 KiB) Прегледано 779 пъти

Jude Law.jpg
Jude Law.jpg (7.29 KiB) Прегледано 779 пъти

Leo.jpg
Leo.jpg (7.33 KiB) Прегледано 779 пъти
Didoncheto

Мнениеот sanya » 17 Апр 2012, 10:01

Определено визията се променя. Аз ги харесвам повече без мустак - изглеждат по-романтично, а и по принцип не си падам по мустакати мъже :mrgreen: Сигурно си мислят, че така изглеждат по-мъжествени, не знам, но наистина има такава модна тенденция.
sanya

Мнениеот KpucTu » 14 Юни 2012, 10:19

Аз харесвам мъже без брада и без мустак. Причината се крие в това, че когато ме целуват, не ми драскат кожата, която е прекалено чувствителна към всякакви наранявания. Попринцип и мъжете с леко набола брада не са за изпускане и са доста харесвани. А относно мустака, смятам, че вече е старомоден. Ето линк, за да видите Брад Пит с и без брада, и кажете как ви харесва повече.
https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTv9NwZ2f27jVW-P5XN7hFepnQl7h9wjEJiZoKLwd-2lreJS_1xrQ
http://pilcheva.files.wordpress.com/2011/05/brad-pit.jpg
KpucTu

Мнениеот Niko » 28 Юли 2012, 14:32

KpucTu написа:Аз харесвам мъже без брада и без мустак. Причината се крие в това, че когато ме целуват, не ми драскат кожата, която е прекалено чувствителна към всякакви наранявания. Попринцип и мъжете с леко набола брада не са за изпускане и са доста харесвани. А относно мустака, смятам, че вече е старомоден. Ето линк, за да видите Брад Пит с и без брада, и кажете как ви харесва повече.
https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTv9NwZ2f27jVW-P5XN7hFepnQl7h9wjEJiZoKLwd-2lreJS_1xrQ
http://pilcheva.files.wordpress.com/2011/05/brad-pit.jpg

Има мъже, на които им отива повече леко наболата брада, но има мъже, които това го състарява.Аз лично харесвам мъже, които са гладко избръснати.
Niko

Мнениеот Pipilota » 18 Ное 2014, 10:32

Винаги съм харесвала мъже с брада, но не набола, а истинска брада ;) Уви обаче, другите мъже не го приемат за много готино,та се наложи съпругът ми да ходи вече само с набола брада, защото шефът му имаше някакви изисквания на работното място :o
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Смятате ли мъжката брада за хигиенична, а вие имате ли?

Мнениеот donni » 14 Май 2015, 11:33

Не помня откога не бях виждала мъжа си с брада. Беше си изградил някакъв навик всяка сутрин да се бръсне и мисля, но сега не зная дали от модата или от нещо друго се е повел, но си оставя брадата, а иначе е прилично подстриган, да кажем :D

Чувам от мои познати, че някои смятат мъжката брада за нехигиенична и от тогава не му давам да се целуват с детето, поставих ултиматум, който втори ден уж се спазва, тъй като периодично я маха, но след два дни пак е огромна :D
Дали мъжката брада наистина е толкова нехигиенична, смятате ли, че може да се задържат толкова много бактерии :roll:
Имате ли си брада и как се грижите за нея, за да бъде напълно хигиенична :roll:
donni

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

Мнениеот belleville » 14 Май 2015, 11:39

Колко пък да е нехигиенична, предполагам, че каквото има по кожата на лицето ни, това се задържа и по брадата, така че мисля, че си се психирала твърде много :D
belleville

Мнениеот S_Milenska » 14 Май 2015, 11:42

Не знам, със сигурност не е най-чистото място, но косата ни е същата, ако се поддържа добра хигиена - миене на лицето със сапун не виждам кое може да бъде проблем. :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот dDedov » 14 Май 2015, 11:44

И аз така от време на време си пускам брада, ама не смятам, че е нехигиенично, рядко я изтърпявам, тъй като много започва да сърби
dDedov

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже