Мъжът - с или без брада - как предпочитате?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

Мнениеот Snejna » 14 Май 2015, 12:03

Не харесвам мъже с бради, много е нехигиенично, това да е до лицето ти постоянно, ужас! :shock:
Аватар
Snejna

Мнениеот Kaya » 15 Май 2015, 12:57

Смятам, че е напълно нормално да имат брада мъжете, все пак косата ни не е по-различна, тя също е доста нехигиенична, но не я махаме :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот annydance » 19 Май 2015, 13:03

Kaya написа:Смятам, че е напълно нормално да имат брада мъжете, все пак косата ни не е по-различна, тя също е доста нехигиенична, но не я махаме :)

:D Донякъде е така и съм съгласна, че мъжете с брада са секси или пък просто е модерно в момента и заради това така ни го налагат! :roll:
annydance

Мнениеот qwerryyy » 19 Май 2015, 14:03

Никога не съм харесвала мъже с брада, друго е да са гладко избръснати с хубава кожа :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот nushi.kisyova » 25 Май 2015, 12:56

qwerryyy написа:Никога не съм харесвала мъже с брада, друго е да са гладко избръснати с хубава кожа :)

За съжаление повечето, които се бръснат гладко, гладко нямат много хубава кожа, заради кофти косъмчетата, които са подкожни и раздразненията при бръснене на контра :idea:
nushi.kisyova

Мнениеот Snejna » 04 Юни 2015, 11:15

qwerryyy написа:Никога не съм харесвала мъже с брада, друго е да са гладко избръснати с хубава кожа :)

Така е, и аз харесвам мъжът ми е да избръснат гладко, не ми харесва да ми боде, а и е грозно. Не си представям да има някаква гъста брада. :!:
Аватар
Snejna

Мнениеот Rali_hr » 04 Юни 2015, 14:09

Какво не ви харесват мъже с бради, толкова са секси, моят мъж има брада и е супер готин :)
Аватар
Rali_hr

Re: Със или без брада

Мнениеот Lollipop » 12 Окт 2015, 12:41

Pipilota написа:Винаги съм харесвала мъже с брада, но не набола, а истинска брада ;) Уви обаче, другите мъже не го приемат за много готино,та се наложи съпругът ми да ходи вече само с набола брада, защото шефът му имаше някакви изисквания на работното място :o

Сега са страшно модерни тези бради, хипстърите върнаха модата, но наистина не се приема на работа, за съжаление. ;(
Аватар
Lollipop

Мнениеот dejavu » 12 Окт 2015, 13:50

Lollipop написа:
Pipilota написа:Винаги съм харесвала мъже с брада, но не набола, а истинска брада ;) Уви обаче, другите мъже не го приемат за много готино,та се наложи съпругът ми да ходи вече само с набола брада, защото шефът му имаше някакви изисквания на работното място :o

Сега са страшно модерни тези бради, хипстърите върнаха модата, но наистина не се приема на работа, за съжаление. ;(

Много зависи от това какво работиш, а и така в момента си модерен, съответно и привлекателен за млади хора и клиенти :idea:
dejavu

Мнениеот mimeto90 » 13 Окт 2015, 09:57

Лошото е, че не на всички мъже им отиват бради, но пък огромен процент от тях си я носят, при това с гордост :D
mimeto90

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже