Rali_hr написа:Не пожелавам на никой да трябва да прави такъв избор! Страшно и е много трудно, но е надежда, че последните си мигове ще прекараш с близките си...
zheleva212 написа:Rali_hr написа:Не пожелавам на никой да трябва да прави такъв избор! Страшно и е много трудно, но е надежда, че последните си мигове ще прекараш с близките си...
Да, ужасно е да се мисли по този въпрос, но не мога да си представя да трябва да тежа на синовете си, предпочитам да си отида, преди да ме виждат в някакво безпомощно състояние, тежест си е, колкото и да обичаш човека!
Rali_hr написа:zheleva212 написа:Rali_hr написа:Не пожелавам на никой да трябва да прави такъв избор! Страшно и е много трудно, но е надежда, че последните си мигове ще прекараш с близките си...
Да, ужасно е да се мисли по този въпрос, но не мога да си представя да трябва да тежа на синовете си, предпочитам да си отида, преди да ме виждат в някакво безпомощно състояние, тежест си е, колкото и да обичаш човека!
Не знам колко хора са готови да кажат сбогом на живота си.
Kremiliya написа:Не бих искала да съм в тежест на близките ми, не искам детето ми да ме вижда като парцал и да гасна пред очите му, бих се решила, да.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта