Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Gorica23 » 09 Ное 2015, 17:09

Alexandrina написа:
Lisandra написа:Дайте малко линкове за тези оферти, моля, че 15 лв. си е направо без пари. :roll:

ето аз съм се спряла на тази оферта. но имам и още една предвид,за която е въпрос на преценка дали ще имам възможност.
https://www.ofertomat.bg/Gelaniat-bust- ... p4356.html

Ти подлагала ли си се на някакви пластични корекции или това ще ти е за първи път?
Gorica23

Мнениеот Alexandrina » 11 Ное 2015, 17:35

Gorica23 написа:
Alexandrina написа:
Lisandra написа:Дайте малко линкове за тези оферти, моля, че 15 лв. си е направо без пари. :roll:

ето аз съм се спряла на тази оферта. но имам и още една предвид,за която е въпрос на преценка дали ще имам възможност.

Ти подлагала ли си се на някакви пластични корекции или това ще ти е за първи път?

това ми е за първи път и предполагам,че ще боли доста след това. поне така съм чувала.ама ще си заслужава резултатът. а ти правила ли си си нещо?
Alexandrina

Мнениеот nadqta » 11 Ное 2015, 17:58

Alexandrina написа:
Gorica23 написа:
Alexandrina написа:

това ми е за първи път и предполагам,че ще боли доста след това. поне така съм чувала.ама ще си заслужава резултатът. а ти правила ли си си нещо?

Бас държа, че желанието притъпява тази болка и няма да се сещаш за нея така, както си я усетила в този момент
nadqta

Мнениеот Lisandra » 12 Ное 2015, 17:58

Alexandrina написа:
Gorica23 написа:
Alexandrina написа:

Много ме е страх от болката, това е единственото, което ме е спирало да коригирам някои недостатъци, голяма бъзла съм.
Alexandrina и Gorica за кога плануватe процедуритe?
Lisandra

Мнениеот Alexandrina » 16 Ное 2015, 15:19

ами когато ми кажат от клиниката. аз искам да е след нова година,поне да не прекарвам в болежки коледните празни ци,но все пак ще видя какъв ще е графика на клиниката.
Alexandrina

Мнениеот Gorica23 » 16 Ное 2015, 17:15

Lisandra, още не съм се решила, ровя се за различни оферти. По скоро към такъв тип разкрасяване ще се насоча;
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ust ... p3791.html
Alexandrina не зависи ли от теб кога да се подложиш, ако се подложиш сега, за Коледа ще си Бомба! :)
Gorica23

Мнениеот Lisandra » 19 Ное 2015, 18:46

Gorica23 написа:Lisandra, още не съм се решила, ровя се за различни оферти. По скоро към такъв тип разкрасяване ще се насоча;
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ust ... p3791.html
Alexandrina не зависи ли от теб кога да се подложиш, ако се подложиш сега, за Коледа ще си Бомба! :)

Хахаха, с две бомби как да няма да е бомба... :lol:
Lisandra

Мнениеот dacka85 » 19 Ное 2015, 22:29

И аз бих се подложила . Още след първото раждане бюста ми много се развали :cry: . Толкова ,че аз самата не мога да се гледам :yellow1: :roulette: . Даже ме е срам от мъжа ми и все се крия. Ужасно е . За мен тези пари за корекция са доста и се надявам някой ден да ме огрее :razz: та да се отърва от този комплекс.
dacka85

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Ное 2015, 12:32

dacka85 написа:И аз бих се подложила . Още след първото раждане бюста ми много се развали :cry: . Толкова ,че аз самата не мога да се гледам :yellow1: :roulette: . Даже ме е срам от мъжа ми и все се крия. Ужасно е . За мен тези пари за корекция са доста и се надявам някой ден да ме огрее :razz: та да се отърва от този комплекс.

Колко може да се развали? И аз съм раждала - веднъж. Вярно, че не съм кърмила, но не мисля, че много се е променил, никога не съм имала гърди като от филмите. Не мие компелкс, ако иска да не гледа. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот niya_mazova » 20 Ное 2015, 15:22

rabotnata pchela написа:
dacka85 написа:И аз бих се подложила . Още след първото раждане бюста ми много се развали :cry: . Толкова ,че аз самата не мога да се гледам :yellow1: :roulette: . Даже ме е срам от мъжа ми и все се крия. Ужасно е . За мен тези пари за корекция са доста и се надявам някой ден да ме огрее :razz: та да се отърва от този комплекс.

Колко може да се развали? И аз съм раждала - веднъж. Вярно, че не съм кърмила, но не мисля, че много се е променил, никога не съм имала гърди като от филмите. Не мие компелкс, ако иска да не гледа. :lol:

Не винаги се стичат по този начин обстоятелствата, на много жени след това им е комплекс бюста, особено тези от тях, които са кърмили!
Иначе, dacka, под корекция какво имаш предвид, попълване или само повдигане? :roll:
niya_mazova

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим