Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Yarost » 17 Авг 2015, 15:20

Мади Ранчева написа:
Yarost написа:
Jully написа:Различно е при всеки, да наистина на мен не ми личат годините, майка ми също е младолика и не полага никакви грижи за лицето си, дори с крем не се маже и чак сега започнаха да и личат годините, като се има предвид, че вече е на 55, надявам се и аз дълго време да се радвам на хубаво лице, за да не ми се налага да прибягвам до процедури, нямам навика изобщо и не съм наясно какво и как се използва. :)

е ти сега направо изби рибата. майката ти е на 55 и да не и личат. ей това е ген наистина. :) какъв крем използва майка ти? а ти изполваш ли някакъв?

Абе каквото и да си говорим след 50 започват едни промени дето щем-нещем са си особено видими и не зная какви кремчета вълшебни се ползват, но някак невъзможно ми изглежда това, което е написала Jully

е знае ли човек? може да има някакви изключения на природата. :) но все пак аз направо не мога да си представя, че на 50 бих изглеждала като на 30.просто при мен това е невъзможно. :lol:
Yarost

Мнениеот mihaella » 17 Авг 2015, 15:44

Гледах за една жена, която не помня на колко години беше, но имаше снимки преди и след като започнала да пие по 3 литра вода на ден и разликата си беше наистина шокираща, та наравно с гена и начина на живот оказва огромно влияние върху тези неща
mihaella

Мнениеот Yarost » 17 Авг 2015, 16:04

mihaella написа:Гледах за една жена, която не помня на колко години беше, но имаше снимки преди и след като започнала да пие по 3 литра вода на ден и разликата си беше наистина шокираща, та наравно с гена и начина на живот оказва огромно влияние върху тези неща

несъмнено. вредните фактори също могат да задълбочат проблемите с кожата- нейния здрав вид и сияние. пушачите не могат да се похвалят с хубава кожа,доста им сивее и изглежда изтощена. а водата наистина е доста важна за здравия вид на кожата. колкото повече, толкова повече.:)
Yarost

Мнениеот PasDeDeux » 17 Авг 2015, 16:21

Yarost написа:
mihaella написа:Гледах за една жена, която не помня на колко години беше, но имаше снимки преди и след като започнала да пие по 3 литра вода на ден и разликата си беше наистина шокираща, та наравно с гена и начина на живот оказва огромно влияние върху тези неща

несъмнено. вредните фактори също могат да задълбочат проблемите с кожата- нейния здрав вид и сияние. пушачите не могат да се похвалят с хубава кожа,доста им сивее и изглежда изтощена. а водата наистина е доста важна за здравия вид на кожата. колкото повече, толкова повече.:)

Все пак от пушач до пушач има разлика, аз също пуша и смятам, че кожата ми изглежда доста добре, дори скоро си мислих какво ли ще е ако спра да пуша, най-много да светя в тъмното, дотолкова сияйна да бъде кожата ми :mrgreen:
PasDeDeux

Мнениеот Yarost » 18 Авг 2015, 11:16

PasDeDeux написа:
Yarost написа:

Все пак от пушач до пушач има разлика, аз също пуша и смятам, че кожата ми изглежда доста добре, дори скоро си мислих какво ли ще е ако спра да пуша, най-много да светя в тъмното, дотолкова сияйна да бъде кожата ми :mrgreen:

да, все пак зависи и по колко цигари пушиш на ден. ако пушиш по една кутия несъмнено ще личи по кожата. иначе спор няма,че откажем ли цигарите, кожата става съвсем друга.
Yarost

Мнениеот sofi_black » 18 Авг 2015, 11:54

Yarost написа:да, все пак зависи и по колко цигари пушиш на ден. ако пушиш по една кутия несъмнено ще личи по кожата. иначе спор няма,че откажем ли цигарите, кожата става съвсем друга.

Всъщност при мен не виждам кой знае каква промяна поне засега, вече пуша 7 години и да си призная се чувствам и изглеждам добре :oops: :lol:
sofi_black

Мнениеот Alexandrina » 19 Авг 2015, 16:44

като гледам тук доста сте се разписали, май ще ми трябва време да наваксам в темичката. :lol: на доста интересни съвети и мнения попадам,въпроси със сигурност ще имам. 8-)
Alexandrina

Мнениеот Yarost » 20 Авг 2015, 14:37

Alexandrina написа:като гледам тук доста сте се разписали, май ще ми трябва време да наваксам в темичката. :lol: на доста интересни съвети и мнения попадам,въпроси със сигурност ще имам. 8-)

ами питай нали затова сме тука,пък и ти най-вече имаш интерес.
Yarost

Мнениеот Alexandrina » 20 Авг 2015, 15:47

имам въпроси,но на първо място какво означава тази BDR процедура? за пръв път чувам за такова понятие. :?
Alexandrina

Мнениеот ManiJani » 20 Авг 2015, 15:53

Момичета, случайно ми попадна реклама на тези ампули, смятате ли, че биха действали? :roll:
ManiJani

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим