от veranoes » 09 Фев 2016, 22:37
Здравейте !На 52 г и през октомври ми откриха рак на гърдата. След множество изследвания установиха , че нямам разсейки и ме подложиха на химиотерапия, за да се редуцира тумора и максимално да се запази гърдата при операцията, която ми предстои.От химиотерапията не се чувствам много добре и след консултация със жени с подобен проблем започнах да пия Камфорова гъба /по 1 капсула на ден и Нони/отначало сок, а по късно капсула/пак по 1 на ден/.Мисля си, че тези добавки ми помагат.Кръвните изследвания , които ми правят на всеки 2 седмици са сравнително добри-имам лека анемия, но онколожката казва, че е нормално за хората на химиотерапия.Опитах се да говоря с нея за тези добавки, които пия, но тя ми заяви, че е лекар и лекува само със средства на официалната медицина. Същият отговор получих и от личната ми лекарка, а също и да не чета много, много в интернет, защото понякога нещата се объркват.... Въпросът ми е мога ли да употребявам хранителни добавки/в случая Камфорова гъба и Нони/или други? А също така бих искала да знам, дали интоксикиращите лепенки/които се лепят на стъпалата вечер/биха ми помогнали да изчистя организма си.В началото ползвах и хомеопатия и акупунктура, но се отказах, защото сметнах, че стават прекалено много неща....За сега резултатът от 3 месечната химиотерапия/и добавките !?/е, че тумора намалява. Ще Ви бъда благодарна, ако ми отговорите!