Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Snejna » 03 Авг 2017, 09:07

Аз пък не си пращам мъжа на венеролог, смятам, че няма проблеми, няма неразположения, чувства се добре, знам, че не ми изневерява. Защо да го изпращам ?
Аватар
Snejna

Мнениеот Pipilota » 03 Авг 2017, 10:11

Себе си пращам на гинеколог редовно, мъжът ми и аз не съм го пращала на изследвания, ако иманещо за заразяване, то и аз ще го пипна. Не ми е изневерявал, така че гъби и подобни екстри сами си ги предаваме един на друг.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Локумът » 03 Авг 2017, 10:35

Вашето е някаква мания да ходите полекари че и мъжете изпращате. :D аз съм ходил при нужда и при проблем, не кръшкам и не го мисля от къде мога да завъдя някоя гадост.
Аватар
Локумът

Мнениеот Doktoricata » 03 Авг 2017, 16:29

Типично мъжко изказване, големи страхливци сте. На приятелка мъжа и на зъболекар не иска да отиде, боли го, но търпи.
Да ходиш на профилактични прегледи не е мания а проява на отговорност. Особено за венерически болоести, при тях не страдаш сам а въвличаш и партньора си.
Doktoricata

Мнениеот Lisandra » 08 Авг 2017, 12:48

Toчно .. независимо от пола всеки трябва да бъде отговорен към здравето си и към това на човека до себе си. Прегледите при венеролог са нещо важно, а и не виждам какво толкова човек да отдели малко от времето си.
Lisandra

Мнениеот soulow » 12 Авг 2017, 19:47

Здравейте, правих си едно изследване, но докато излезе гинеколожката ми излезе в отпуска и не мога да се свържа с нея, можете ли да ми дадете повече информация какво значи, особенно часта където има написани различни звездички *, ** или *** какво значат те?
Ето снимка на изследването: http://i.imgur.com/0wH4egl.png
soulow

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lollipop » 28 Авг 2017, 11:56

Lisandra написа:Всеки си знае, аз не мога да бъда с човек, който освен, че ме мами и излага на опасност живота ми.
Е, сега моят беше в командировка и после имаха морски тим билдинг. Директно го пращам на венеролог.

Добре, как му го казваш и как му го поднасяш. Ама не аз съм сигурна, че ти го въртиш иначе - "скъпи, ти беше на море, иди да се провериш за гъбички и някакави прпоблеми от тази мръсна вода, моля ти се", не му казваш "айде, отивай на лекар да видим дали си овършал колежките"... :lol:
Аватар
Lollipop

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 19 Сеп 2017, 14:55

Казвам му съвсем спокойно, че съм му запазила час. Той е наясно какъв шок изживях с бившия, че ми лепна хламидия и двамата трябваше да се лекуваме.
Никакво притеснение нямам да го изпратя на венеролог.
Lisandra

Мнениеот kauda » 19 Сеп 2017, 14:57

Като сте се парили и двамата, но иначе ако не се е случвало, мъжете го приемат като удар по егото им.
Аватар
kauda

Мнениеот Lisandra » 19 Сеп 2017, 16:21

Като се замислиш от кого се заразяваме ние жените, не е непорочно, нали... Мъжете в повечето случаи са дейни участници и не виждам защо само ние трябва да ходим по лекари. Да му се не знае и егоцентристите, трябва да носят отговорност за постъпките си.
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология