Добави отговор

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

29 Юни 2018, 13:59

Май, не съм го обяснила добре. Нямам чувство за недоизпишкване, а не усещам края на пишкането.
Слава богу не пълнея! Наскоро пих антибиотици, може и от тях да е.

29 Юни 2018, 14:10

Pacienti написа:Май, не съм го обяснила добре. Нямам чувство за недоизпишкване, а не усещам края на пишкането.

Не се филмирай веднага, ако продължи дълго време тогава питай лекар.

29 Юни 2018, 14:15

А, не съм притеснена, споделям си, малко ми е странно. Повечето се изпускат, а при мен обратното. Ако се задълбочи ще отида на лекар, и без това трябва да правя цитонамазка.

02 Юли 2018, 14:59

А други симтоми имаш ли, като сърбеш, парене? За първи път ли ти се случва или и друг път си имала подобем проблем? То и там мускулатурата отслабва и затова се стига до изпускане.

02 Юли 2018, 18:24

Знаеш ли сега колко жени ти завиждат! :lol:

03 Юли 2018, 10:19

S_Milenska написа:Информация има, но много хора живеят с мисълта, че не е нужно и че ще мине, моля ви се, вие се огледайте. :) толкова много жени пренебрегват редица симптоми.

Това е проблема, мислим, че ще мине, а проблема се задълбочава и в повечето случаи води до друг.

04 Юли 2018, 14:25

Pacienti написа:Май, не съм го обяснила добре. Нямам чувство за недоизпишкване, а не усещам края на пишкането.

Но не си усетила да се изпускаш в буквалния смисъл?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

06 Юли 2018, 12:19

skyfly написа:Вие пък на 50 години какви активни сексуални нужди търсите, колко жени правят секс с половинките си? Надали причините са, че жените са в менопауза, с времето сексуалното желание намалява от страна на двата пола.

А бе не е баш така. Даже мъжете на тая възраст полудяват. :lol: За жените по съм склонна да се съглася, защото навлизат в менопауза. А всички знаем какви последици може да има тя за жената.

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

06 Юли 2018, 13:18

За мен лично голяма част от българките пренебрегват интимното си здраве. И отиват на лекар, когато стане проблем. Вижте между другото на какво попаднах, мисля че би било полезно и е по темата:

https://www.facebook.com/events/486570381799580/

06 Юли 2018, 16:06

Yarost написа:За мен лично голяма част от българките пренебрегват интимното си здраве. И отиват на лекар, когато стане проблем. Вижте между другото на какво попаднах, мисля че би било полезно и е по темата:

https://www.facebook.com/events/486570381799580/

Как може онлайн да им отговори и то качествено особено що се отнася до предракови терапии, чак ми е странно :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 140